truth

Becerikli
Şu sıralar Saber oynuyorum, bir tanıdığımın "oynaması en basit çar" demesi nedeniyle.

Bakın, benim en büyük sorunum harita takibi değil de kasılamıyorum, jungle oynarken.

Maviyi kesiyor, sonra redi kesiyorum; yanında ufak canavarları da kesiyorum. Hadi 4 levele ulaşıyorum ama rakip benden önce item çıkmış oluyor.
Hadi item çıkmamış olsa bile ultim her 30-40 saniyede bir dolduğu için kesmem çok uzun sürüyor.

Ne yapacağım? Hızlı kasılamıyorum veya ulti konusunda tavsiyeleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıralar Saber oynuyorum, bir tanıdığımın "oynaması en basit çar" demesi nedeniyle.

Bakın, benim en büyük sorunum harita takibi değil de kasılamıyorum, jungle oynarken.

Maviyi kesiyor, sonra redi kesiyorum; yanında ufak canavarları da kesiyorum. Hadi 4 levele ulaşıyorum ama rakip benden önce item çıkmış oluyor.
Hadi item çıkmamış olsa bile ultim her 30-40 saniyede bir dolduğu için kesmem çok uzun sürüyor.

Ne yapacağım? Hızlı kasılamıyorum veya ulti konusunda tavsiyeleriniz nedir?
Öncelikle maviden hemen rede gitmeyi bırak , yanlardaki orman yaratıklarını da kes. Botu ilk item olarak tamamlama. Oyunun erken dakikalarında ulti kullanmadan yalnızca rakip midi alabilirsin. Daha çok önceliğin tekleyebileceklerin olsun eğer geri kaldıysan kazanan bir koridor seç ve onun killini çalmaya çalış. Mümkünse de (eğer epiksen) benim maçıma gelme , iyi oyunlar.

Öncelikle maviden hemen rede gitmeyi bırak, yanlardaki orman yaratıklarını da kes. Botu ilk item olarak tamamlama. Oyunun erken dakikalarında ulti kullanmadan yalnızca rakip midi alabilirsin. Daha çok önceliğin tekleyebileceklerin olsun eğer geri kaldıysan kazanan bir koridor seç ve onun killini çalmaya çalış. Mümkünse de (eğer epiksen) benim maçıma gelme, iyi oyunlar.

Ne kibirli bir cevap bu? Siz niye böylesiniz ya?

Taktik basit maç başları kill çalacaksın. Bakacaksın koridorlara, mesela exp de gus var hemen çökeceksin kafasına, canı az yakalarsan direkt 1. skill ardından ulti atıp çalacaksın killi. Gördüğün her ormanı keseceksin, ben saber oynarken Gold'dan ve midden çıkmam mesela canı az yakaladığım anda 1 ve 2. skill i kullanıp tekte alıyorum kırılgan heroları. 2 itemden sonra tank ve tank gibi exp ler hariç her heroya tek atarsın zaten.

Dostum benim sorunum karakter değil, farm yapamamam. Şimdi farm yapmayı öğren o zaman diyeceksin de verilen tavsiyelere bir bir uysam da rakip benden önce kasılmış, başıma ilah kesilmiş gibi oluyor tövbe haşa.

Kibir değil şaka maksatlı yazdım, isterseniz inanmayabilirsiniz ben sadece yardımcı olacak birkaç şey yazdım. Kast ettiğim konu eşleştirme sisteminin kendisiydi. :)

Haklı olabilirisn fakat bu oyun beni aşırı tilt ediyor. Yükseldim, kusrua bakma. Hangi itemleri almalıyım peki? Eşleştirme sistemi bu kadar kötü olmasa bu konuyu açmazdım zaten :D

Taktik basit maç başları kill çalacaksın. Bakacaksın koridorlara, mesela exp de gus var hemen çökeceksin kafasına, canı az yakalarsan direkt 1. skill ardından ulti atıp çalacaksın killi. Gördüğün her ormanı keseceksin, ben saber oynarken Gold'dan ve midden çıkmam mesela canı az yakaladığım anda 1 ve 2. skill i kullanıp tekte alıyorum kırılgan heroları. 2 itemden sonra tank ve tank gibi expler hariç her Hero'ya tek atarsın zaten.

Beni yanlış anlama, cahil gözüyle bakma ama hızlı farm yapmanın yolu ne? Çünkü rakibin eli de armut toplamıyor, ben kırmızıdan sonra canavarı keserken takım feedliyor zaten. Hangi itemi almalıyım?

Haklı olabilirisn fakat bu oyun beni aşırı tilt ediyor. Yükseldim, kusrua bakma. Hangi itemleri almalıyım peki? Eşleştirme sistemi bu kadar kötü olmasa bu konuyu açmazdım zaten :D
Şöyle söyleyeyim aslında kimsenin suçu yok 1500 yıldız adam epik ligine düştüğünde herkes çaresiz kalıyor. İtemleri genelde karşıya göre almalısın ama alacağın birkaç tane sabit item söyleyebilirim. Yedi denizin kılıcı , avcı darbesi , umutsuzluk kılıcı ; geri kalanlar rakibe göre midas , korkunç silah , atlantis olabilir. Bayağıdır oynamayı bırakmıştım çalıştığım için sen itemleri pasif yeteneklerine bakarak almaya çalış , gerekirse botlara karşı hasar denemesi yap.

Şöyle söyleyeyim aslında kimsenin suçu yok 1500 yıldız adam epik ligine düştüğünde herkes çaresiz kalıyor. İtemleri genelde karşıya göre almalısın ama alacağın birkaç tane sabit item söyleyebilirim. Yedi denizin kılıcı, avcı darbesi, umutsuzluk kılıcı; geri kalanlar rakibe göre Midas, korkunç silah, Atlantis olabilir. Bayağıdır oynamayı bırakmıştım çalıştığım için sen itemleri pasif yeteneklerine bakarak almaya çalış, gerekirse botlara karşı hasar denemesi yap.

İtem sırası nedir?

Taktik basit maç başları kill çalacaksın. Bakacaksın koridorlara, mesela exp de gus var hemen çökeceksin kafasına, canı az yakalarsan direkt 1. skill ardından ulti atıp çalacaksın killi. Gördüğün her ormanı keseceksin, ben saber oynarken Gold'dan ve midden çıkmam mesela canı az yakaladığım anda 1 ve 2. skill i kullanıp tekte alıyorum kırılgan heroları. 2 itemden sonra tank ve tank gibi expler hariç her Hero'ya tek atarsın zaten.

Bro şöyle bir olay var; senin dediğin gibi yaptım bir nebze de olsa alıştım fakat takım kötüyse iş yapmıyor.

Son düzenleme: