truth

Becerikli
Mobile Legends'ın eşleştirme sisteminin berbat olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Arkadaşlar, bu durum beni çıldırtıyor. Ben artık oyunu bilmeyen, oyuna yeni başlamış birileriyle oynamak istemiyorum.

Bu oyunu 1 aydır oynuyorum ve az çok çözdüm. Şu anlık Helcurt oynuyorum. Uyardığım halde ben gank gitmeden ölen EXP takım arkadaşım var... Hazır canı az iken gank gidipte beni yalnız bırakıp kaçan ve ölümüme sebebiyet veren takım arkadaşım var...
Harita farkındalığı yüzünden rakibe ölüpte rakibin benim ormanımı işgal ettiği için kasılamadığım bir oyun var...

Nedir bunun çaresi? Takımıma neden sürekli kötü oyuncular geliyor?

"Hiç kendini eleştirdin mi?" demeyin. O kadar iyi oyuncu değilim elbette ama benden daha da kötü oyuncuların benim takımımda ne işi var?

Screenshot_2025-09-13-22-01-59-386_com.mobile.legends.webp

Screenshot_2025-09-13-22-01-52-526_com.mobile.legends.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, çoğu oyunda bu var. Örneğin aktif olarak oynadığım çoğu oyunda bu gibi sıkıntılar mevcut. Oyunun şikayet bölümlerine rank eşitsizliklerinde ss'leri ile gönderiyorum, bi girişimde bulunmuyorlar ama sen yinede yap :)

Merhaba, çoğu oyunda bu var. Örneğin aktif olarak oynadığım çoğu oyunda bu gibi sıkıntılar mevcut. Oyunun şikayet bölümlerine rank eşitsizliklerinde ss'leri ile gönderiyorum, bi girişimde bulunmuyorlar ama sen yinede yap :)
Bu kaçıncı gönderişim oldu ki :D
Benim ne yapmam gerekiyor?

2 saat arayla girmeyi denedim hala kötü oyuncular geliyor...

Yenilgilerine baktigimda skorlarin kötü. Bence sorun takim arkadaslarin degil. 1 aylik oyuncusun sonucta. Ben bayağı bir oynadim hatta turnuvalara katildim finale kadar cikmistim. Liginin yukselmesi lazim. Bu arada artik oynamiyorum Wild Rift'e gectim. Mobile Legend cok basit geliyor.

Yenilgilerine baktigimda skorlarin kötü. Bence sorun takim arkadaslarin degil. 1 aylik oyuncusun sonucta. Ben bayağı bir oynadim hatta turnuvalara katildim finale kadar cikmistim. Liginin yukselmesi lazim. Bu arada artik oynamiyorum Wild Rift'e gectim. Mobile Legend cok basit geliyor.

La nasıl takım arkadaşlarım değil? Konuda da yazdım zaten sorunları? Nasıl okuyorsun sen?