Biliyor musun hangi koridorda oynuyorsan oraya uygun herolarin mesela suikastçı, nisanci gibi karekterlere guc kazandirmani saglayan bir upgrade sistemi var. Onlari yükseltmek 1 aydan daha fazla suruyor. Istersen bir onlara bak. Boylece daha fazla hasar, hareket hizi gibi seyler kazanirsin.

Biliyor musun hangi koridorda oynuyorsan oraya uygun herolarin mesela suikastçı, nisanci gibi karekterlere guc kazandirmani saglayan bir upgrade sistemi var. Onlari yükseltmek 1 aydan daha fazla suruyor. Istersen bir onlara bak. Boylece daha fazla hasar, hareket hizi gibi seyler kazanirsin.

Amblemlerden mi bahsediyorsun?
Bak ben helcurt oynuyorum.
İlk baş mavi, sonra kırmızıyı alıyorum. Henüz 1. itemi tamamlayamıyorum; çünkü canavarlardan az altın geliyor gördüğüm kadarıyla.
Gank gitsem de ben gitmedfen ölmüş oluyorlar.
Mavi ve kırmızı canavarları kesip gank gitmeyi kafaya koyduğumda ve gittiğimde 2. yeteneğe(5 yük dolupta temel hasar vuran yetenek) bastığımda çok canını alıyor ama ölmüyor. Kaçıyor.
Ya da saldırmaya devam ettiğimde benim adam kaçıyor bu sefer; tabii chatten küfür ediyorum öldüğümden dolayı.

Ekstra güçlendirme sağlayan rün sistemi oyunda yok, kostümler de ek güç sağlamıyor.
Eşleştirme sistemi düşük liglerde problem yaratıyor.
Mobile Legends, Wild Rift karşısında basit kalıyor.

Eskiden LoL oynardım. Yani 1 yıl falan oluyor. Wild Rift'in haritası, arayüzü garip geldi.