Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Benzer konular
- Çözüldü
Bu durumda normal FPS düşüşünden ziyade anlık bir frametime sıçraması var gibi. Donmanın olduğu 1 saniye içerisinde oyun sesi de kesiliyor mu?5070 Tİ ve Ryzen 7 9800X3D var. Sorun daha bugün başladı.
Eski haline geri çevirip bir test edeceğim ama sorun onunla alakalı değil bence.
Görüntü 1 saniyeliğine donuyor ve tekrardan devam ediyor.
Şu an stock ayarlarda takılma yok gibi. Maça girdim, duruma göre buraya yazarım.Clock spread spectrum ve C states ayarlarını enabled ya da disabled ile deneyin.
Donanimlik bir sorun değil bu , oyunun kendisiyle alakalı bendede var , fixleyemedim arada oluyor idare ediyoruz sadece Apexte oluyorDurduk yere 1 saniyeliğine takılıyor sebebini çözebilmiş değilim.
BİOS ayarlarını stock yapınca düzeldi.Donanimlik bir sorun değil bu , oyunun kendisiyle alakalı bendede var , fixleyemedim arada oluyor idare ediyoruz sadece Apexte oluyor

Hocam, bende takıntı bu ayar mevzusu maalesef. Elimdeki bilgisayarın güçlü olduğunu biliyorum ama genede ayar çekiyorum.Hocam, yanlış anlama; o kadar çok ayar yapıyorsun ki sorun yaşamamana şaşırırdım zaten oyunlarda..![]()
İnsan o kadar para verince en üst performansı istiyor; ben de akıcılık bazen gidiyor, bir stabilliği bozuluyor. Hemen ayar değişiyorum, bir şey yapıyorum. Takıntı..Hocam, bende takıntı bu ayar mevzusu maalesef. Elimdeki bilgisayarın güçlü olduğunu biliyorum ama genede ayar çekiyorum.
Hocam, amacım akıcılık doğrusu. Şimdi sizin önerdiğiniz ayarları deniyorum.9800x3d ile yağ gibi akması lazım size ayar yapma gereği hissetiren şey ne oldu
Windows 11 Mayıs 2026Hocam, amacım akıcılık doğrusu. Şimdi sizin önerdiğiniz ayarları deniyorum.