Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CheeZz_MaN

Uzman
Steam API key nedir? Steam API key silince ne olur? Steam API key nasıl silinir? Silinme kısmında herkes link atıyor, onun yerine nasıl yapıldığını anlatabilecek var mı?

Çözüm

Eğer bu linkte herhangi bir API key gözüküyorsa "Steam web API anahtarımı iptal et" deyin, silinir.

Hocam alan adı yazıyor ama o ne oluyor?

Eğer bu linkte herhangi bir API key gözüküyorsa "Steam web API anahtarımı iptal et" deyin, silinir.

Hocam bir de bu linki nasıl attınız?

Hocam bir de bu linki nasıl attınız?

En altta ''Go to Registration page'' yazıyor. Buradan gerekli sayfaya gidip API anahtarını iptal edebilirsin. Böylece dolandırılmanı engellemiş olursun.

Hocam alan adı yazıyor ama o ne oluyor?
Burada ne olduğu güzelce anlatılmış:

1732790616753.webp

Son düzenleme:
Hocam alan adını tam anlayamadım ama açıklar mısınız?
Alan adı, senin Steam API anahtarın oluyor. Steam API anahtarın sayesinde, Steam hesabınla giriş yaptığın 3. parti siteler (skin siteleri gibi) envanterine erişim sağlıyor ve işlem yapabiliyor. O yüzden abuk sabuk sitelere Steam hesabıyla giriş yapmamanız tavsiye edilir. En basit şekilde böyle anlatabilirim.

Eğer bu API anahtarı, 3. taraf kişilerin eline geçerse envanterinde ne var ne yok uçurabilir. O yüzden API anahtarını buradan kaldır:

Bu şekilde gözüksün:

1732793311119.webp

alan adı, senin Steam API anahtarın oluyor. Steam API anahtarın sayesinde, Steam hesabınla giriş yaptığın 3. parti siteler (skin siteleri gibi) envanterine erişim sağlıyor ve işlem yapabiliyor. O yüzden abuk sabuk sitelere Steam hesabıyla giriş yapmamanız tavsiye edilir. En basit şekilde böyle anlatabilirim.

Eğer bu API anahtarı, 3. taraf kişilerin eline geçerse envanterinde ne var ne yok uçurabilir. O yüzden API anahtarını buradan kaldır:

Bu şekilde gözüksün:

Eki Görüntüle 102403

Hocam giriyorum bana yeni bir API için kayıt ol yazıyor.

API key'ine isim veriyorsunuz. Birden fazla oluşturunca hangisi ne içindi diye karıştırmamak için. Niye domain demişler belli değil.

Eki Görüntüle 102404

Bende bu çıkmıyor hocam.