Orange Head

Uzman
Makaleler
1
VPN yöntemi: Google Play Store'da Türkiye'den tamamen kaldırılmış. VPN kullansanız bile işe yaramıyor, çünkü Google hesabınızın bölgesi kalıcı olarak Türkiye'ye bağlı. (işe yaramıyor)

APK methodu:
VPN ile sıfırdan Gmail hesabı açınca bölge değişebiliyor ama bu sefer de farklı sorunlar çıkıyor. APK indirmeyi denedim; ancak birçok site ya sahteydi ya da virüs riski vardı. (riskli ve güvensiz)

İşe yarar çözüm:
telefonunuzun modeli ne olursa olsun, Android ise Google Play Store'dan "Huawei App Gallery" indirerek Discord'u güvenli ve sorunsuz bir şekilde o yükleyebilirsiniz. (risksiz ve çalışıyor)

Paylaşım çok yalın ve net olsun istedim. O yüzden kısa ve öz tuttum.

Alternarif olarak Aurora Store da kullanabilirsiniz.
Açık kaynaklı Play istemcisi olduğu için dosyaları direkt Google sunucularından çeker, böylece hem "modlu APK" riskinden kurtulursunuz hem de anonim girişle bölge engelini aşarsınız.

Alternarif olarak Aurora Store da kullanabilirsiniz.
Açık kaynaklı Play istemcisi olduğu için dosyaları direkt Google sunucularından çeker, böylece hem "modlu APK" riskinden kurtulursunuz hem de anonim girişle bölge engelini aşarsınız.
Maalesef ülkeniz neyse yine sonuç o oluyor (yani Discord vs. yok). Anonim olarak seçtiğinizde ise çıkıyor ama basınca "Unavailable" diyor o kadar. Bu sebeple, APKMirror öneririm. O da olmazsa Aptoide.

Son düzenleme:
VPN yöntemi: Google Play Store'da Türkiye'den tamamen kaldırılmış. VPN kullansanız bile işe yaramıyor, çünkü Google hesabınızın bölgesi kalıcı olarak Türkiye'ye bağlı. (işe yaramıyor)

APK methodu:
VPN ile sıfırdan Gmail hesabı açınca bölge değişebiliyor ama bu sefer de farklı sorunlar çıkıyor. APK indirmeyi denedim; ancak birçok site ya sahteydi ya da virüs riski vardı. (riskli ve güvensiz)

İşe yarar çözüm:
telefonunuzun modeli ne olursa olsun, Android ise Google Play Store'dan "Huawei App Gallery" indirerek Discord'u güvenli ve sorunsuz bir şekilde o yükleyebilirsiniz. (risksiz ve çalışıyor)

Paylaşım çok yalın ve net olsun istedim. O yüzden kısa ve öz tuttum.
Denediniz mi, sıkıntı çıktı mı?

APK yöntemine riskli demeniz kadar saçma bir şey görmedim, site bilmiyorum deseniz daha iyi olur muş. APKMirror, APKPure siteleri gayet güvenilir ve bilindik siteler. Üstüne Huawei App Gallery de tarayıcıdan indirmeyi denerseniz APK indiriyor zaten. Ve Huawei yöntemi de çalışmayabiliyor, üstte yazılmış zaten.

iOS’ta ne yapacağız? Önceden indirmiştim ama orda bile yok tamammiyle kaldırmışlar.