Vallahi ben kullandığım minimed Mobile uygulamasında tam tersine sorun yaşıyorum geliştirici modunu açınca.
Kurduktan sonra geliştirici seçeneklerini kapatmak belki sorun olmaz, eğer zorunlu açık kalacak diye bir şey olursa, ben görmedim öyle bir şey söylediklerini,
sadece ayar açmak yeterlidir diye düşünüyorum.
ADB yöntemini kullanmak için de geliştirici modunu açmak gerekmiyor mu?
Hocam ben o APK kurma ayarını açmadan kurmayı kast etmiştim, elbette gerekiyor, kablosuz hata ayıklama özelliğini açmak gerekiyor.

Ben bir şey kuramam maalesef hocam cihazı daha 2 gün önce aldım. Gül gibi cihazın garantisini bozmak istemiyorum.

Yok abi Android bazında Google tekel hakimiyeti var. Sadece şakasına söyledim.
Android altyapılı değil de başka Linux dağıtımı üretilse telefonlar için efsane olur.

Kurduktan sonra geliştirici seçeneklerini kapatmak belki sorun olmaz, eğer zorunlu açık kalacak diye bir şey olursa, ben görmedim öyle bir şey söylediklerini,
sadece ayar açmak yeterlidir diye düşünüyorum.

Hocam ben o APK kurma ayarını açmadan kurmayı kast etmiştim, elbette gerekiyor, kablosuz hata ayıklama özelliğini açmak gerekiyor.
Tamamdır o halde o yöntemi denerim eğer google'ın kararı yürürlüğe girerse.

Tamamdır o halde o yöntemi denerim eğer Google'ın kararı yürürlüğe girerse.
Hocam bu Youtube videosunu izlerseniz tam olarak ne yapmak istediklerini anlarsınız, direkt resmî kanalından, Google'ın sitesinde Advanced Flow sayfasında belirtilmemiș ama bu videonun sonunda ADB'ye değiniyor, insanlar bu kısmı kaçırmış.