En geç, kıyamet kopsa, 2 ay içinde AYT matematiğe kesinlikle başlayacağım. Apotemi fasiküllerini almayı düşünüyorum, ne dersiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
İlk YKS'ye giren tayfadanım o zamanlar için konuşursam Apotemi ve 345 en kaliteli soruların olduğu kitaplardı. Zaten YKS yeni nesil soruları direkt sınavda görmüştük, daha yayınevleri kendini hazırlamamıştı. Eğer amacınız konuyu derinlemesine öğrenmekse Apotemi üzmez.En geç, kıyamet kopsa, 2 ay içinde AYT matematiğe kesinlikle başlayacağım. Apotemi fasiküllerini almayı düşünüyorum, ne dersiniz?
SunseTTime
Uzman
Bazı soruları çözdürecek hoca bulamıyordum.Eğer belli bilgi birikimin varsa şans verilebilir. Aksi durumda özellikle Maraton testlerinde başınızı ağrıtabilir.
Gerçekten de öyle... Bazı soruların çözüm videoları 10 - 15 dakikaya kadar uzayabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Eğer belli bilgi birikimin varsa şans verilebilir. Aksi durumda özellikle Maraton testlerinde başınızı ağrıtabilir.
Mert hoca vdd + soru bankası yanında mikroorjinal ardından 3D. En son işlediğim konuya dair fasiküller.
Mert hoca vdd + soru bankası yanında mikroorjinal ardından 3D. En son işlediğim konuya dair fasiküller.
Apotemi'den önce Orijinal'in fasiküllerine bak.
Apotemi mümkünse son rütuş kitabın olsun.
roseateanimam1
Uzman
Alınır ama bunları çözmeye zamanın kalırmı bilmem
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Fonksiyon, trigonometri, türev ve integral alınabilir. Ancak ucuza set bulursan hepsini al. Video anlatım oradan fasikül oradan soru bankası yap muazzam olur.