KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.310 Çözümler 11 Beğeniler 3.258 15 Eylül 2025 #11 Testo Unit dedi: Fonksiyon, trigonometri, türev ve integral alınabilir. Ancak ucuza set bulursan hepsini al. Video anlatım oradan fasikül oradan soru bankası yap muazzam olur. Genişletmek için tıkla... AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? seeraddar dedi: AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam, hocam AYT matematik için yeterli mi bunlar. @Testo Unit Kendimi forumda usta usta diye etiket atan eleman sandım bir an. Son düzenleme: 15 Eylül 2025
Testo Unit dedi: Fonksiyon, trigonometri, türev ve integral alınabilir. Ancak ucuza set bulursan hepsini al. Video anlatım oradan fasikül oradan soru bankası yap muazzam olur. Genişletmek için tıkla... AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? seeraddar dedi: AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam, hocam AYT matematik için yeterli mi bunlar. @Testo Unit Kendimi forumda usta usta diye etiket atan eleman sandım bir an.
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.490 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.837 15 Eylül 2025 #12 seeraddar dedi: AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? Eki Görüntüle 185088 Hocam, hocam AYT matematik için yeterli mi bunlar. @Testo Unit Kendimi forumda usta usta diye etiket atan eleman sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Yeter bence. Zateb Eyüp b 1 soru yorum ve hedef ilk binleri izleyeceksin anca biter.
seeraddar dedi: AYT için yeterli mi bu kaynaklar hocam? Eki Görüntüle 185088 Hocam, hocam AYT matematik için yeterli mi bunlar. @Testo Unit Kendimi forumda usta usta diye etiket atan eleman sandım bir an. Genişletmek için tıkla... Yeter bence. Zateb Eyüp b 1 soru yorum ve hedef ilk binleri izleyeceksin anca biter.