Great Eagle

Yetkin
Dostlar Discord vb. uygulamalar yasaklandığı için telefonda kullanamıyorum doğal olarak, bunları kullanabilmem için App Store bölgemi değiştirmem gerekiyormuş, fakat App Store'un bölgesini değiştirmem herhangi bir yasal sorun oluşturur mu? Veya bölgesi farklı bir Apple kimliği hesabı açmam?

Dostlar Discord vb. uygulamalar yasaklandığı için telefonda kullanamıyorum doğal olarak, bunları kullanabilmem için App Store bölgemi değiştirmem gerekiyormuş, fakat App Store'un bölgesini değiştirmem herhangi bir yasal sorun oluşturur mu? Veya bölgesi farklı bir Apple kimliği hesabı açmam?
Hayır olmaz.

Bugün hem cihazın hem de mağazanın bölgesini ABD yapmıştım ancak uygulamayı indirmeye çalışırken bölgeyi zorla Türkiye'ye çektirttiği için yükleyemedim.

Bugün hem cihazın hem de mağazanın bölgesini ABD yapmıştım ancak uygulamayı indirmeye çalışırken bölgeyi zorla Türkiye'ye çektirttiği için yükleyemedim.
Bende herhangi bir sorun olmadı hocam doğru adımları uyguladığına emin misin?

Amerika'ya geçtim ben. Ben direk yeni Apple kimliği açtım para gitmesin diye 500e yakın param vardı.
Hocam son bir soru soracağım fatura kısmındaki numarayı herhangi bir abd numarasıyla salladım sorun olur mu?

Son düzenleme:
Bende herhangi bir sorun olmadı hocam doğru adımları uyguladığına emin misin?

Hocam son bir soru soracağım fatura kısmındaki numarayı herhangi bir ABD numarasıyla salladım sorun olur mu?

Bir şey olmaz ne olacak ben her şeyi salladım. Sokağa NVIDIA RTX street yazmıştım.