Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrblondie

Çalışkan
Yaklaşık 1 haftadır AppData\Local klasöründe böyle bir dosya oluşuyor. Silmeme rağmen yine oluşuyor. Dosyanın ne olduğu anlamadım. Bir virüs yüzünden olabilir mi?

Ekran görüntüsü 2024-12-13 195904.webp Ekran görüntüsü 2024-12-13 195911.webp Ekran görüntüsü 2024-12-13 195915.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bilgisayarınıza uzaktan, tablet ya da telefon gibi dokunmatik ekran bir cihaz ile bağlandınız mı hiç? Evet ise, TextInputHost.exe uygulamasının oluşturduğu dosyalar galiba onlar. Bu uygulamada dokunmatik klavye ile ilgili.
Bilgisayarınıza uzaktan, tablet ya da telefon gibi dokunmatik ekran bir cihaz ile bağlandınız mı hiç? Evet ise, TextInputHost.exe uygulamasının oluşturduğu dosyalar galiba onlar. Bu uygulamada dokunmatik klavye ile ilgili.

Çözüm
VirusTotal dosyayı buraya atın. Ve buraya paylaşın.

Sürekli aynı isimde mi oluşuyor?

Evet hep aynı isim.

Yok hocam hiç bağlamadım ama Windows 11 olduğu için öyle bir uygulama arkada açık olabilir.
Düzenleme: Şimdi görev yöneticide baktım TextInputHost.exe arkada çalışıyor belki o yüzdendir

Evet hep aynı isim.

Yok hocam hiç bağlamadım ama Windows 11 olduğu için öyle bir uygulama arkada açık olabilir.

lütfen Malwarebytes indirin ve tam tarama yapın.(tam tarama uzun sürüyor.)
Malwarebytes.

lütfen Malwarebytes indirin ve tam tarama yapın.(tam tarama uzun sürüyor.)
Malwarebytes.

Herhangi bir sorun çıkmadı. Temiz.