Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gezegen5

Becerikli
Burada en son baktığımda 4-5 tane değişik dosyalar vardı şimdi daha artmış sayısı. Resim yükleyemedim dosyalar şu tarzda 3wrgij47wjugjuw48hwgjrn(ismi uydurdum ama bu tarzda) ve herhangi bir uzantıları da yok. Klasik Windows veya kurduğum programlarla alakalıdır değil mi? Virüs taraması temiz.
Çoğunun Tür: Dosya diyor. Bazılarında Tür: 0_APPNAME gibi şeyler yazıyor. Boyutlar 1kb-10kb falan. Beyaz renkte ve simgesiz dosyalar.

Çözüm
PC e kurduğun tarayıcı eklentileri, oyunlar, uygulamalar vs herhangi bir programın düşük güvenlik seviyesindeki user bazlı sakladığı bilgileri, cacheleri, logları yazdığı klasördür. Silinmesinde bir problem olmaz ancak buraya yazılan şeyler bir şeylerin ayar veya cache dosyası ise, sildiğinizde o uygulama veya oyundaki mevcut ayarlar temizlenir ve uygulamayı başlattığınızda sıfırdan o uygulamayı kurmuşsunuz gibi başlar. Şüpheli görünen bir dosya yoksa ve virüs taraması temizse silmenize de gerek yok.
PC e kurduğun tarayıcı eklentileri, oyunlar, uygulamalar vs herhangi bir programın düşük güvenlik seviyesindeki user bazlı sakladığı bilgileri, cacheleri, logları yazdığı klasördür. Silinmesinde bir problem olmaz ancak buraya yazılan şeyler bir şeylerin ayar veya cache dosyası ise, sildiğinizde o uygulama veya oyundaki mevcut ayarlar temizlenir ve uygulamayı başlattığınızda sıfırdan o uygulamayı kurmuşsunuz gibi başlar. Şüpheli görünen bir dosya yoksa ve virüs taraması temizse silmenize de gerek yok.

Çözüm
Hocam burasını o zaman hiç ellemesem de olur sanırım yani Temp klasörü gibi bir şey değil galiba tam olarak? Temp ara sıra siliyordum.

Silinmesinde sorunlar olur. Atıyorum bir uygulamadaki kullanıcı hesabından çıkar veya uygulama içi ayarların sıfırlanır. Bazı oyunlar kayıtlarını burada saklayabilir. Tarayıcı vb. önemli verilerini burada depolayabilir. %appdata% içerisindeki hiçbir klasöre dokunmayın.