Apple, 2 farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    apple iphone
İşlevsiz olmasıyla beraber bana göre hantal da bir tasarım, estetiği bozuyor benim gözümde. Bence ilk olarak telefonlarının "ayı"lığını düzeltsinler. Öyle yapsınlar ne yapcaklarsa.

Telefon icin de en buyuk devrimleri Apple yapti, kulakligi kim kaldirdi, kim acilamaz hale getirdi cihazlari?

Daha baz modellerine 120Hz vermiyor hocam. Ayrıca dediğinize katilmiyorum. En büyük devrimleri Apple yapmadı. Bunlar zaten ileride olacak şeylerdi. Bana göre en devrimci firma Nokia. Akıllı telefon zamanlarında şu andaki çoğu devrimi yapanlar onlardı. Apple onların yanında anca 2 kamera değiştirsin.

Telefon icin de en buyuk devrimleri Apple yapti, kulakligi kim kaldirdi, kim acilamaz hale getirdi cihazlari?
En büyük devrimleri yaptığını pek sanmıyorum. En iyi pazarlamayı yaptı. 10 yenilik varsa 9 tanesi geçmişte kullanılmış oluyor. Yeniden cilalayıp pazara sürüyor.

En büyük devrimleri yaptığını pek sanmıyorum. En iyi pazarlamayı yaptı. 10 yenlik varsa 9 tanesi geçmişte kullanılmış oluyor. Yeniden cilalayıp pazara sürüyor.
Ben bazen diğer marka telefonların iPhone'dan çok daha ileride olduğunu düşünüyorum. Samsung katlanabilir telefon işine girişti, Xiaomi çıkardığı son telefon modelinde normalden çok daha hızlı şarj olan telefon üretti, iPhone ne yaptı? USB-C'ye geçti:/

Apple elbette yenilik yaptı. Yaptığı yeniliklerin de hakkı yenmez ama uzun süredir düzgün bir atılım yok. İşi pazarlamayla götürmeyi tercih ediyorlar.

Eğer 5G işinden vazgeçmeselerdi belki devrim gelebilirdi.

Tabii. Ben zaten yenilik derken bu tarz şeylerden bahsediyordum. Yani yenilik yapmadı değil. Ama dediğin gibi, bayadır diğerleri gibi iddialı ve rekabet açısından dişli bir atılımı yok bunların.

İfadeler: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…