Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.
Apple'dan başka telefon kullanmam, ama buna katılmıyorum. iPhone bütün özellikleri neredeyse kaç yıl sonra getirdi.
Android Apple’dan çalmıyor. Apple tüm telefon tasarımlarına yön veriyor. Apple’nin yaptığı tasarım farklılıkları, politikaları bir süre sonra tüm Android telefon üreten firmalar da uygulamaya başlıyor. Apple piyasanın öncüsü yani.Apple fanboyları özellikler ve tasarım konusunda Android'in Apple'dan çaldığını söylüyordu hep, şimdi ne diyecekler çok merak ediyorumşaka bir kenara teknolojinin gelişmesi ve değişmesi için bu gibi hareketler mantıklı olandır.
Dracula
Üstün
The Information'ın aktardığı son bilgilere göre Apple, 2 farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalışıyor. Haber 6-7 saat önce çıkmış. Ayrıca katlanabilir iPhone'ların, iPhone tarihinde en büyük donanım değişikliğine sahip olacağı belirtiliyor.
Eki Görüntüle 17332
Eki Görüntüle 17331
Apple'da bu işe yaramaz bence.
Özelliklerden bahsetmiyorum, değişiklikleri diyorum. Mesela kulaklık girişi kaldırma, cihazın içinin açılamaması, tasarım dili ve benzeri.Apple'dan başka telefon kullanmam, ama buna katılmıyorum. iPhone bütün özellikleri neredeyse kaç yıl sonra getirdi.
- Makaleler
- 43
Android Apple'dan çalmıyor. Apple tüm telefon tasarımlarına yön veriyor. Apple'nin yaptığı tasarım farklılıkları, politikaları bir süre sonra tüm Android telefon üreten firmalar da uygulamaya başlıyor. Apple piyasanın öncüsü yani.
Huawei gibi çoğu markanın iPhone X'in tasarımını çaldığınıda gördük. Haklısınız.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Koyduğum görseller internete “katlanabilir iPhone” yazınca çıkan resimler.
Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.
Yani bence açıkçası böyle bir şeyin Apple'a yakışacağını sanmıyorum.
- Makaleler
- 1
Apple saf özelliğin yanında genelde onu daha rafine etmek için çeşitli yenilikler ekliyor. Eğer telefonunu katlanmasını mantıklı bir sebeple yaparlarsa güzel ancak öbür türlü saf para israfı.
Dinamik ada özelliği ilk olarak Huawei tarafından kullanılmıştı.
- Makaleler
- 5
Sideload geldi. Tam özgür olmasada dışardan uygulama geldi en azından.Bak telefon dışında haklısın. MacBook'lar falan gayet kaliteli. Bir de iOS daha özgür olsa tadından yenmez.