Apple, 2 farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    apple iphone
Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.

Apple'dan başka telefon kullanmam, ama buna katılmıyorum. iPhone bütün özellikleri neredeyse kaç yıl sonra getirdi.

Android Apple’dan çalmıyor. Apple tüm telefon tasarımlarına yön veriyor. Apple’nin yaptığı tasarım farklılıkları, politikaları bir süre sonra tüm Android telefon üreten firmalar da uygulamaya başlıyor. Apple piyasanın öncüsü yani.

Apple'dan başka telefon kullanmam, ama buna katılmıyorum. iPhone bütün özellikleri neredeyse kaç yıl sonra getirdi.
Özelliklerden bahsetmiyorum, değişiklikleri diyorum. Mesela kulaklık girişi kaldırma, cihazın içinin açılamaması, tasarım dili ve benzeri.

Huawei gibi çoğu markanın iPhone X'in tasarımını çaldığınıda gördük. Haklısınız.

Berbat bir tasarım.

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Koyduğum görseller internete “katlanabilir iPhone” yazınca çıkan resimler.

Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.

Yani bence açıkçası böyle bir şeyin Apple'a yakışacağını sanmıyorum.

Apple saf özelliğin yanında genelde onu daha rafine etmek için çeşitli yenilikler ekliyor. Eğer telefonunu katlanmasını mantıklı bir sebeple yaparlarsa güzel ancak öbür türlü saf para israfı.

Düz modelleri daha güzeldi ama bu da güzel gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…