Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.
Apple fanboyları özellikler ve tasarım konusunda Android'in Apple'dan çaldığını söylüyordu hep, şimdi ne diyecekler çok merak ediyorum şaka bir kenara teknolojinin gelişmesi ve değişmesi için bu gibi hareketler mantıklı olandır.
Android Apple’dan çalmıyor. Apple tüm telefon tasarımlarına yön veriyor. Apple’nin yaptığı tasarım farklılıkları, politikaları bir süre sonra tüm Android telefon üreten firmalar da uygulamaya başlıyor. Apple piyasanın öncüsü yani.
The Information'ın aktardığı son bilgilere göre Apple, 2 farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalışıyor. Haber 6-7 saat önce çıkmış. Ayrıca katlanabilir iPhone'ların, iPhone tarihinde en büyük donanım değişikliğine sahip olacağı belirtiliyor.
Android Apple'dan çalmıyor. Apple tüm telefon tasarımlarına yön veriyor. Apple'nin yaptığı tasarım farklılıkları, politikaları bir süre sonra tüm Android telefon üreten firmalar da uygulamaya başlıyor. Apple piyasanın öncüsü yani.
Ben Apple'i taniyorsam bu yolu takip etmezler. Apple stil getirir diger firmalar da takip eder. Bu gube kadar Apple'in bir firmanin getirdigi stili kullandigini gormedim.
Apple saf özelliğin yanında genelde onu daha rafine etmek için çeşitli yenilikler ekliyor. Eğer telefonunu katlanmasını mantıklı bir sebeple yaparlarsa güzel ancak öbür türlü saf para israfı.