Apple, 2 farklı katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EsatKa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    apple iphone
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Koyduğum görseller internete “katlanabilir iPhone” yazınca çıkan resimler.
Katlanabilir telefon tasarımını berbat buluyorum. Ayrıca Apple, görseldekilerden neyi farklı yapacak? Hemen hemen görseldeki telefonların tasarımına yakın bir telefon çıkarır.

Katlanabilir telefon tasarımını berbat buluyorum. Ayrıca Apple, görseldekilerden neyi farklı yapacak? Hemen hemen görseldeki telefonların tasarımına yakın bir telefon çıkarır.

Yine de fan made bir şeye direkt berbat, kötü bir tasarım olmuş demek yanlış bir şey.

Yine de fan made bir şeye direkt berbat, kötü bir tasarım olmuş demek yanlış bir şey.
Hayır değil. Tekrar söylüyorum, katlanabilir telefon tasarımı berbat. Katlanabilir telefon yerine mini modeli daha işlevli.

Telefon icin de en buyuk devrimleri Apple yapti, kulakligi kim kaldirdi, kim acilamaz hale getirdi cihazlari?
Kulaklığı kaldırmak devrim mi hocam

Type-C, yüksek hertzli panel, amoled ekran, 16:9'dan fazla ratiolu ekranlar, ilk çentikli telefon, ilk su geçirmez telefon, ilk ağır çekimli telefon, ilk soğutma sistemli cihaz...

En büyük devrimden kastınız cihazın açılmaması ve kulaklığın kaldırılmasıysa ne diyeyim.

Elma olduğu için Samsung'dan daha çok tutacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…