Zaten bu ürün 15promax ten sonrasında yeterli performansı göstermediği için piyasadan yavaş yavaş kaybolacak indirimler o yüzden 16 ve üzeri bir seri kullanıyorsanız almayın
Apple alamıyorsun diye kötülemek de başka seviye ya . İki ürün de var ben de, boş konuşmaya gerek yok alamıyorsunuz diye. Isına ısına kullan 500 liran kalsın çok önemli, vallahi komik.
1. Apple kullanıp kullanmadığımı bilmiyorsun.
2. Daha ucuzu ile aynı performansı alabiliyorken Apple fan boyu olup 20W'a o kadar para vermek kerizlik. Aynısı Samsung için de geçerli bu arada.
Daha kucuk boyutlarda olduklari icin daha fazla isinmalari normal zaten GaN teknolojisi iceriyorlar neticede. Bu sicakliklar adaptor icin bir sorun teskil etmiyor ki pek cok testten geciyorlar. Daha fazla isinmalari almamak icin bir kriter degil yani. Almamak icin de bir kriter yok zaten orijinal adaptorlere bayilacak fazladan paran varsa orasini bilemem.
Binlerce liraya telefon alıyorsam, ısınması alınmaması için bir neden benim için. Sizin için öyledir değildir onu bilemem kişisel tercih. Ve Spigen 20W dediğimiz şey 400 lira zaten neredeyse, orijinal adaptör de normalde 900 TL. Abi telefona binlerce lira verip de şu aradaki 500 TL'ye "bayılacak fazladan para" denmesi saçma geliyor bana. Ayrıca ısınınca patlamayacağını ben de biliyorum ama uzun vadede neden istediğim bir şey olsun? 2 zurna dürüm parası cebime kalsın diye. Şu an bile 20W adaptörü kullanıyorum ısınma yok denecek kadar az. Bariz fark var aralarında. Ve bunun yazı var daha, olsa 1-2K fiyat farkı ben de almam zaten. Ama 500 TL bir şey değil.
1. Apple kullanıp kullanmadığımı bilmiyorsun.
2. daha ucuzu ile aynı performansı alabiliyorken Apple fan boyu olup 20W'a o kadar para vermek kerizlik. aynısı Samsung için de geçerli bu arada.
Performanstan kastın hız ise evet aynı. Fakat ısınma olarak bariz fark var ve 500 lira da keriz olunacak bir para değil. Samsung adaptör yerine ben de Spigen kullanıyorum zaten.
Binlerce liraya telefon alıyorsam, ısınması alınmaması için bir neden benim için. Sizin için öyledir değildir onu bilemem kişisel tercih. Ve Spigen 20W dediğimiz şey 400 lira zaten neredeyse, orijinal adaptör de normalde 900 TL. Abi telefona binlerce lira verip de şu aradaki 500 TL'ye "bayılacak fazladan para" denmesi saçma geliyor bana. Ayrıca ısınınca patlamayacağını ben de biliyorum ama uzun vadede neden istediğim bir şey olsun? 2 zurna dürüm parası cebime kalsın diye. Şu an bile 20W adaptörü kullanıyorum ısınma yok denecek kadar az. Bariz fark var aralarında. Ve bunun yazı var daha, olsa 1-2K fiyat farkı ben de almam zaten. Ama 500 TL bir şey değil.
Performanstan kastın hız ise evet aynı. Fakat ısınma olarak bariz fark var ve 500 lira da keriz olunacak bir para değil. Samsung adaptör yerine ben de Spigen kullanıyorum zaten.
Uzun vadede de bir sey olmuyor ki hocam bu urunlere 2 aylikmis gibi muamele yapmani anlayamadim yillardir piyasada olan urunler ve ben MacBook'da bile orjinal adaptor kullanmiyorum yani birak iPhone ile iPad'i. Ortada sorun olusturacak bir sey yok ki biraz fazla isinmasi form faktoruyle alakali iste adaptorun el yakacak kadar falan isinmiyor zaten. Kaldi ki bak tekrar diyorum bu urunlerde Samsung PPS'den MFi'a kadar pek cok lisans oluyor. Bunlarin testleri guvenilir olmasa markanin kendisi bu lisanslari vermez zaten. Samsung niye gidip PPS lisansini guvenmedigi bir adaptore versin mesela?
Uzun vadede de bir şey olmuyor ki hocam bu urunlere 2 aylikmis gibi muamele yapmani anlayamadim yillardir piyasada olan urunler ve ben MacBook'da bile orijinal adaptor kullanmiyorum yani birak iPhone ile IPad'i. Ortada sorun olusturacak bir şey yok ki biraz fazla isinmasi form faktoruyle alakali iste adaptorun el yakacak kadar falan isinmiyor zaten. Kaldi ki bak tekrar diyorum bu urunlerde Samsung Pps'den Mfi'a kadar pek cok lisans oluyor. Bunlarin testleri guvenilir olmasa markanin kendisi bu lisanslari vermez zaten. Samsung niye gidip pps lisansini guvenmedigi bir adaptore versin mesela?
2 aylıkmıs gibi muamele yapmıyorum hocam niye yapayım. Dediğin gibi form faktörü ile alakalı bilinçli olarak yapılan tercihler bunlar. Bu yüzden zaten Apple nasıl tercih ettiyse öyle kullanalım diye düşünüyorum. Fiyat farkı az olduğu sürece dediğim geçerli zaten, ki başkasına 500 çok da gelebilir hani ona bir şey diyemem. Ben birine daha iyi birine daha kötü de demiyorum zaten. Fiyat farkı az orijinali alıp geçeyim rahat olayım diyorum. Ki normalde öyle takıntılarım da yok ama böyle pahalıya ürün alınca tüm takım tam olsun dedim. Bu bir kişisel tercih yani kısacası. Benim Spigen yerine Apple kullanırım dememin sebebi uyum gibi konular. Spigen çöp ondan kullanmam demiyorum yani.
2 aylıkmıs gibi muamele yapmıyorum hocam niye yapayım. Dediğin gibi form faktörü ile alakalı bilinçli olarak yapılan tercihler bunlar. Bu yüzden zaten Apple nasıl tercih ettiyse öyle kullanalım diye düşünüyorum. Fiyat farkı az olduğu sürece dediğim geçerli zaten, ki başkasına 500 çok da gelebilir hani ona bir şey diyemem. Ben birine daha iyi birine daha kötü de demiyorum zaten. Fiyat farkı az orijinali alıp geçeyim rahat olayım diyorum. Ki normalde öyle takıntılarım da yok ama böyle pahalıya ürün alınca tüm takım tam olsun dedim. Bu bir kişisel tercih yani kısacası. Benim Spigen yerine Apple kullanırım dememin sebebi uyum gibi konular. Spigen çöp ondan kullanmam demiyorum yani.
Madem kişisel tercih ilk mesajında neden IPhone'da farklı olaylar var diyorsun. Madem ortaya bir şey atıyorsun altını doldur. Bizim anlatmak istediğimiz orijinal harici kaliteli bir marka ile de telefonu güvenli bir şekilde şarj edebilirsin. Sen telefona o kadar para verdim şarj aletine de fazla bayılayım kafasındasın ama ilk dediğin farklı bir olay.
Madem kişisel tercih ilk mesajında neden IPhone'da farklı olaylar var diyorsun. Madem ortaya bir şey atıyorsun altını doldur. Bizim anlatmak istediğimiz orijinal harici kaliteli bir marka ile de telefonu güvenli bir şekilde şarj edebilirsin. Sen telefona o kadar para verdim şarj aletine de fazla bayılayım kafasındasın ama ilk dediğin farklı bir olay.
Ben zaten güvensiz şarj edersin demiyorum. IPhone'da orijinal gereksinimi daha çok duydum tamamıyla diğer markalardan farklı çünkü genel olarak, bunun için farklı demiştim. Benim orijinal önerme sebebim dediğim gibi fiyat farkı az hem de tamamen istenildiği şekilde kullanıyorsun telefonu, ısınmaması da daha iyi benim için. Alma sebebim de bu zaten. İlk mesajda zaten Spigen'in iyi olduğunu yazdım ben, bu yüzden sadece farklı olay dedim diye böyle yanlış anlaşılma olacağını bilemezdim.