iOS olması yeter. İstersen 20W Spigen'le de şarj edip test yapayım farkı atayım sana.
Sen testten farklılığı atmadın.
Apple alamıyorsun diye kötülemek de başka seviye ya 😂. İki ürün de var ben de, boş konuşmaya gerek yok alamıyorsunuz diye. Isına ısına kullan 500 liran kalsın çok önemli, vallahi komik.
Apple'ı alamıyorsun değil almak istemiyoruz kardeşim, fiyatı şişik balon ürün.
Katılmıyorum hocam 50-100k telefona verip de Spigen adaptör kullanmam. O paraları telefona verip adaptöre 1K vermemek de ayrı kafa onu saymıyorum zaten. Spigen'e de kötü demiyorum bu arada kendim de kullanıyorum Android cihazlarımda. Ama IPhone'da daha farklı olaylar ondan orijinal kullanırım.
Apple'da farklı olayları açıklayacaktın onu da açıklayamadın? Bi' argüman atıyo'sanız şu argümanınızı destekleyin azıcık.

Sen testten farklılığı atmadın.

Apple'ı alamıyorsun değil almak istemiyoruz kardeşim, fiyatı şişik balon ürün.

Apple'da farklı olayları açıklayacaktın onu da açıklayamadın? Bi' argüman atıyor'sanız şu argümanınızı destekleyin azıcık.

Kardeşim 50 tane mesaj attım diğerleri anladı ne dediğimi zaten, bir de gelip sana açıklama yapacağımı düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Sıcaklığa bir şey diyemediğin için mi oraya başvurdun.

Ben bir şey ile ölçtüğümü söylemedim, ölçebilecek aletim olsa gösterirdim zaten. Apple adaptörüm çok az ısınıyor, az bir fark değil çok bir fark var el ile rahatça anlaşılan bir fark. Ayrıca hangi Apple adaptörünü diyorsun bilmiyorum, 20W'den bahsediyorum.
40 dereceleri görmediğini iddia ediyorsan ölçüm yapman gerekir. Avuç içinin ortalama sıcaklığı 32-35 derece arası değişir, yani sen her türlü daha sıcak hissedeceksin. Daha soğuk hissediyor olma ihtimalin çok düşük.
20W olanını ben de kullandım uzun süre, hatta şu anda İtalya'da da abim aktif kullanıyor. Değerli metal arıtım tesisindeki termometrelerde ölçüm yaptığımızda 40 ila 45 derece arasında değiştiler, bu farkın temel sebebi de prizlerin olduğu yerle fırının arasındaki mesafeydi, yerlerini değiştirdiğimizde sıcaklıklar da tersine döndü. Dediğiniz de oradan çürüyor.
Kardeşim 50 tane mesaj attım diğerleri anladı ne dediğimi zaten, bir de gelip sana açıklama yapacağımı düşünüyorsan yanlış düşünüyorsun. Sıcaklığa bir şey diyemediğin için mi oraya başvurdun.
Sıcaklığa bir şey diyebilmeme gerek yok ben elimdeki verileri biliyorum da konuşuyorum, sen dediğin testi ve farkı anlatamadın hâlen.
Apple'daki farklı olan olay için iOS'u ortaya attın ki onun da bunla alakası yok, kablo güncellemesi vs. dendi onlarla hiçten alakası yok.
Ben ulaşmıyorum, daha 40 derecenin yakınından geçen bir sıcaklık bile görmedim Apple da.
Bir şey ölçtüğünü söylememiştin, 40 derecenin yakınından bile geçmediğini söylüyorsan avuç içinden bile daha soğuk olması gerekir. Avuç içinden daha soğuk bir adaptörü dünya üzerinde bulabilme ihtimalin milyarda bir dalga mı geçiyorsun?

Daha az önce dediğini hatırlamıyorsun bana gelip bana açıklama yapmaya çalışıyorsun. Yaptığın açıklamaların yarısı boş açıklama. Ölçmediğin bir şeyin hangi derecelerde gezdiğini nereden biliyorsun kardeşim? Bir dediğin diğerini tutmuyor.

40 dereceleri görmediğini iddia ediyorsan ölçüm yapman gerekir. Avuç içinin ortalama sıcaklığı 32-35 derece arası değişir, yani sen her türlü daha sıcak hissedeceksin. Daha soğuk hissediyor olma ihtimalin çok düşük.
20W olanını ben de kullandım uzun süre, hatta şu anda İtalya'da da abim aktif kullanıyor. Değerli metal arıtım tesisindeki termometrelerde ölçüm yaptığımızda 40 ila 45 derece arasında değiştiler, bu farkın temel sebebi de prizlerin olduğu yerle fırının arasındaki mesafeydi, yerlerini değiştirdiğimizde sıcaklıklar da tersine döndü. Dediğiniz de oradan çürüyor.

Sıcaklığa bir şey diyebilmeme gerek yok ben elimdeki verileri biliyorum da konuşuyorum, sen dediğin testi ve farkı anlatamadın hâlen.
Apple'daki farklı olan olay için iOS'u ortaya attın ki onun da bununla alakası yok, kablo güncellemesi vs. dendi onlarla hiçten alakası yok.

Bir şey ölçtüğünü söylememiştin, 40 derecenin yakınından bile geçmediğini söylüyorsan avuç içinden bile daha soğuk olması gerekir. Avuç içinden daha soğuk bir adaptörü dünya üzerinde bulabilme ihtimalin milyarda bir dalga mı geçiyorsun?

Daha az önce dediğini hatırlamıyorsun bana gelip bana açıklama yapmaya çalışıyorsun. Yaptığın açıklamaların yarısı boş açıklama. Ölçmediğin bir şeyin hangi derecelerde gezdiğini nereden biliyorsun kardeşim? Bir dediğin diğerini tutmuyor.

Yav hadi senin dediğin olsun ölçemeyelim. Spigen'den daha soğuk yeterli mi? Yoksa bunu da mı anlayamıyoruz el ile.

Yav hadi senin dediğin olsun ölçemeyelim. Spigen'den daha soğuk yeterli mi? Yoksa bunu da mı anlayamıyoruz el ile.
Kardeşim kızılötesi termometreyle ölçtük fabrikada, sıcaklıklar arasındaki 5 derecelik farkın sebebini bile anlattım yukarıda ya.
Spigen'den daha soğuk değil ikisi de aynı sıcaklıklarda geziyor. Elma Isıran bile bu kadar inatçı değil ya.

Kardeşim kızılötesi termometreyle ölçtük fabrikada, sıcaklıklar arasındaki 5 derecelik farkın sebebini bile anlattım yukarıda ya.
Spigen'den daha soğuk değil ikisi de aynı sıcaklıklarda geziyor. Elma Isıran bile bu kadar inatçı değil ya.

Ya kardeşim hala termometre diyor bana ben kendi deneyimim yerine sana itibar etmem kusura bakma boşuna yazmana gerek yok.