40 dereceleri görmediğini iddia ediyorsan ölçüm yapman gerekir. Avuç içinin ortalama sıcaklığı 32-35 derece arası değişir, yani sen her türlü daha sıcak hissedeceksin. Daha soğuk hissediyor olma ihtimalin çok düşük.
20W olanını ben de kullandım uzun süre, hatta şu anda İtalya'da da abim aktif kullanıyor. Değerli metal arıtım tesisindeki termometrelerde ölçüm yaptığımızda 40 ila 45 derece arasında değiştiler, bu farkın temel sebebi de prizlerin olduğu yerle fırının arasındaki mesafeydi, yerlerini değiştirdiğimizde sıcaklıklar da tersine döndü. Dediğiniz de oradan çürüyor.
Sıcaklığa bir şey diyebilmeme gerek yok ben elimdeki verileri biliyorum da konuşuyorum, sen dediğin testi ve farkı anlatamadın hâlen.
Apple'daki farklı olan olay için iOS'u ortaya attın ki onun da bununla alakası yok, kablo güncellemesi vs. dendi onlarla hiçten alakası yok.
Bir şey ölçtüğünü söylememiştin, 40 derecenin yakınından bile geçmediğini söylüyorsan avuç içinden bile daha soğuk olması gerekir. Avuç içinden daha soğuk bir adaptörü dünya üzerinde bulabilme ihtimalin milyarda bir dalga mı geçiyorsun?
Daha az önce dediğini hatırlamıyorsun bana gelip bana açıklama yapmaya çalışıyorsun. Yaptığın açıklamaların yarısı boş açıklama. Ölçmediğin bir şeyin hangi derecelerde gezdiğini nereden biliyorsun kardeşim? Bir dediğin diğerini tutmuyor.