Son düzenleme:
Link atmışsınız ama sorumu yanıtlamamışsınız?

İkisiden birini alacağım, belkinin pd3.1 olması bir şey değiştirmiyor ama kompakt olması büyük bir artı benim için.

Mfi lisansı olan her aksesuarı alabilirsiniz. Made for iPhone lisansı Apple tarafından veriliyor. Bu sebeple Apple cihazlarına zarar vermez. Pd3.1 sizin için de önemli çünkü hızlı şarj teknolojisi ne kadar iyi olursa o kadar hızlı ve ısıtmadan şarj eder.
Mfi lisansı olan markalar: Belkin, Anker, Baseus, Spigen….

Mfi lisansı olan her aksesuarı alabilirsiniz. Made for iPhone lisansı Apple tarafından veriliyor. Bu sebeple Apple cihazlarına zarar vermez. Pd3.1 sizin için de önemli çünkü hızlı şarj teknolojisi ne kadar iyi olursa o kadar hızlı ve ısıtmadan şarj eder.
Mfi lisansı olan markalar: Belkin, Anker, Baseus, spigen….

Belkin ve Spigen arasından belkini seçtim, Spigen daha kullanışlıydı ama belkinin tasarımı daha çok hoşuma gitti.

İade edip Anker almanız daha doğru olur bence. Yine de siz bilirsiniz.

Aşırı mantıksız bir hamle olur. Belkin Apple Store'de bile satılır. O denli kalitelidir. Mfı lisansı olupPD desteği de var. Aynı fiyatta olsalar dahi 45 watt desteği sayesinde yine Belkin seçilir. Aynı wattİ, aynı fiyat olsalar o zaman keyfe keder.

Belkin ve Spigen arasından belkini seçtim, Spigen daha kullanışlıydı ama belkinin tasarımı daha çok hoşuma gitti.

Hayırlı olsun.