Kime gore, neye gore bir numara? Apple telefon, tablet ve notebook dizayni disinda hicbir sey yapmiyor ki. Bunlarin yazilimlari. Tek avantaji muthis pazarlama gucu ile Cin'de urettirdigi urunleri asiri kar marji ile satabilmesi. Samsung'dan ornek vereyim uydudan is makinesine, camasir makinesinden gemi motoruna uretmedigi sey yok. Bana gore Apple urettigini fahis fiyattan satan vasat bir teknoloji firmasi. Urettigi her urunun alternatifi var. Ustelik otomobil vb gibi yillarca para yatirdigi onlarca projeyi beceremeyip batirdi. iPhone 16'lari AI diye satti, rezalet bir urun cikti ortaya. Insanlari bariz sekilde dolandirdi. Bu yuzden 1 numara demek ancak teknoloji hakkinda bilgisi olmayan birinin yapabilecegi bir is.
Bir tarafımdan sallamıyorum 1 numara derken. Kişisel görüş değil, gerçeğin bilgisi bu.

Şöyle göstereyim. Birincilik sürekli el değiştiriyor ilk 3 arasında. Bu ara yapay zeka girişimleri sebebiyle NVIDIA baya bir atak yaptı. O çamaşır makinesi üreticisi Samsung’ı ara bakayım listede bulman kaç dakikanı alacak? 😅

Bir tarafımdan sallamıyorum 1 numara derken. Kişisel görüş değil, gerçeğin bilgisi bu.

Şöyle göstereyim. Birincilik sürekli el değiştiriyor ilk 3 arasında. Bu ara yapay zeka girişimleri sebebiyle NVIDIA baya bir atak yaptı. O çamaşır makinesi üreticisi Samsung’ı ara bakayım listede bulman kaç dakikanı alacak? 😅
Tesbih çekerek saymaya başlasan üçte birine kadar gitmen gerekiyor malum firmayı bulabilmek için.