keireL

Yetkin
Yer
Vice City
İyi Sosyaller. Geçenlerde arkadaşımla garip bir tartışmaya girdik :rofl:. Arkadaşım bir alışveriş sitesinden çakma AirPods almak istedi. Ben de ona, “Çakma alacağına QCY, Anker gibi markaların kulaklıklarını alsana.” dedim. O da bana “Onlar da çakma zaten.” dedi. Bunun üzerine biraz münakaşa ettik.

Arkadaşım, Samsung Galaxy Buds dahil bütün TWS kulaklıkların Apple AirPods’un çakması olduğunu iddia ediyor. Siz bu konu hakkında düşünüyorsunuz?

İyi Sosyaller. Geçenlerde arkadaşımla garip bir tartışmaya girdik :rofl:. Arkadaşım bir alışveriş sitesinden çakma AirPods almak istedi. Ben de ona, “Çakma alacağına QCY, Anker gibi markaların kulaklıklarını alsana.” dedim. O da bana “Onlar da çakma zaten.” dedi. Bunun üzerine biraz münakaşa ettik.

Arkadaşım, Samsung Galaxy Buds dahil bütün TWS kulaklıkların Apple AirPods'un çakması olduğunu iddia ediyor. Siz bu konu hakkında düşünüyorsunuz?

Kendisi nasıl bir dünyada yaşıyormuş sorsana bi çok merak ettim.
Ona göre Mercedes veya BMW dışında tüm arabalarda mı sahte?

Arkadaşım, Samsung Galaxy Buds dahil bütün TWS kulaklıkların Apple AirPods’un çakması olduğunu iddia ediyor. Siz bu konu hakkında düşünüyorsunuz?
Beyinsizin onde gideniymis arkadas. AirPods dedigi kulaklik Liberty 4 NC ile ayni kalitede. ANC ve Transparan disinda. Ses kalitesi ayni. Cunku iki kulakligida kullandim.

Apple en iyisini yaptığı için öyle sanması gayet normal bişi.
Yanlis karar. Apple hem ses kalitesinde hem de telefonla gorusmelerde rakiplerinin gerisinde. Ozellikle de Samsung'un gerisinde. En iyisini falan yaptiklari yok. En iyi sekilde milleti kazikliyorlar.

Yanlış karar. Apple hem ses kalitesinde hem de telefonla gorusmelerde rakiplerinin gerisinde. Ozellikle de Samsung'un gerisinde. En iyisini falan yaptiklari yok. En iyi sekilde milleti kazikliyorlar.

Elma logosu var diye o kadar para vermem. Kalite var mı? Var. Ama en iyi işi yapmıyorlar:

simon iyi konusuyor bak harbi :D