Masquerade54

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar yurtta odadaki arkadaşım geçen gün Trendyol'dan AirPods 3. nesil kulaklık aldı 400 küsure. Ben de denemek için telefonuma bağladım Bluetooth ayarlarına bakarken AppleCare+ desteğini gördüm. Sizce bu kulaklık ne kadar replika yoksa şansına orijinal mi ürün çıktı? Ben de ona göre almak istiyorum. Bir bilginiz var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_1259.webp
    IMG_1259.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_1260.webp
    IMG_1260.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 71
Benim replika AirPods 4 ANC’nin de garanti bitim tarihine kadar gözüküyor. Ama sonuç olarak çakma, şansa orijinal gelme ihtimali yoktur.

Benim replika AirPods 4 ANC'nin de garanti bitim tarihine kadar gözüküyor. Ama sonuç olarak çakma, şansa orijinal gelme ihtimali yoktur.

Çakmanında iyisi olduğunu düşünüyorum hocam doğru mudur 😂 sizin deneyimleriniz nedir peki var mı bir sıkıntısı bir de satıcı ismini rica edebilir miyim bar ile başlayan satıcı mı?

Çakmanında iyisi olduğunu düşünüyorum hocam doğru mudur 😂 sizin deneyimleriniz nedir peki var mı bir sıkıntısı bir de satıcı ismini rica edebilir miyim bar ile başlayan satıcı mı?
Valla benim kulaklığım kırılınca peder idareten vermişti bana, satıcı bilmiyorum. Kulaklık şaşırtıcı derecede iyi ama.

Bunun gibi mi?

Sanmıyorum, 6K ürünü 400'e satacaklarını veya karıştıracaklarını sanmam.

Bende öyle düşünüyorum hocam bazı arkadaşların kulaklarını deneyimlemek için bağlıyordum gözükmüyordu hiçbirinde bunda gözükünce şaşırdım. Oda bir havalandı orijinal diye. 😂

Vallahi benim kulaklığım kırılınca peder idareten vermişti bana, satıcı bilmiyorum. Kulaklık şaşırtıcı derecede iyi ama.

ANC tamamen işini görüyor o zaman doğru mu hocam?

Merhaba arkadaşlar yurtta odadaki arkadaşım geçen gün Trendyol'dan AirPods 3. nesil kulaklık aldı 400 küsure. Ben de denemek için telefonuma bağladım Bluetooth ayarlarına bakarken AppleCare+ desteğini gördüm. Sizce bu kulaklık ne kadar replika yoksa şansına orijinal mi ürün çıktı? Ben de ona göre almak istiyorum. Bir bilginiz var mı?

AirPods 3. nesil son sürümü 6F21 gözüküyor, bağladığın zaman otomatik günceller. Orijinal değil.

O paralara QCY'nin falan en kotu modelleri satiliyor orijinal olma ihtimali yok.

Bende öyle düşünüyorum hocam. Ama nasıl bir çip taktıysalar orijinalmiş gibi gözüküyor tebrik etmek lazım. Ben normalde kablolu kullanıyorum dönüştürücü ile peki siz böyle kulaklıkları öneriyor musunuz? Yoksa orijinal olmadığı için sağlıksız olur mu?