Apple değiş-tokuş kampanyasından yararlanılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dreamshox
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 817
  • Etiketler Etiketler
    apple

Dreamshox 24

Yetkin
Dostlar iPhone 14 Pro Max 128 GB telefonu kullanmaktayım. Telefonumu değiştirmeye karar verdim ve 17 Pro Max modele geçme kararı aldım. Bu kararı alırken eski telefonumu satmayı düşünüyordum lakin değiş-tokuş kampanyasını görene kadar. 2. el fiyatından bile fazla takas desteği sunuyorlar ve ben de bunu değerlendirmek istiyorum lakin süreç nasıl işliyor hiçbir bilgim bulunmamakta. Bu süreci deneyimlemiş birileri varsa şu sorularıma cevap verirlerse sevinirim:

1) Belirtilen takas desteği miktarını birebir ödüyorlar mı?
2) Telefonu incelemeleri ne kadar sürüyor?
3) Ödeme yaparken mi indirim uygulanıyor yoksa ödemeden sonra indirim olarak mı veriyorlar.

Şimdilik aklımda olan sorular bu, farklı bir mağduriyet sorunu yaşamış olan biri varsa neden olduğunu da dinlemek isterim.

Takası hangi mağazayla yapacaksınız? Ben MediaMarkt ve Hepsiburada olmak üzere iki kere takas yaptım. MediaMarkt'ı mağazada yapmıştım, takasa verdiğim telefon alt model bir Xiaomi'ydi. Verdiğim Xiaomi'yi mağazada inceleyip iPhone'u satın alırken kasada indirimi yansıtmışlardı, eski telefon fiyatı + takas desteği olarak.
Hepsiburada'da olan alışverişimde de iPhone 13'ü verdim, yeni telefonu alırken 13'ün durumunu soran soruları cevaplıyorsunuz (telefonun tüm özellikleri çalışıyor mu, kasada, ekranda çizik-kırık var mı vs.). Cevaplarınıza göre size teklif sunuluyor. Bu teklif yeni telefonun fiyatından satın alım sırasında düşüyor. Daha sonra yeni telefonunuzu getiren kurye eski telefonu inceliyor. Cevaplarınızla telefonun durumu örtüşüyorsa imza vs. alıp alışveriş tamamlanıyor.

Eğer telefonunuzun durumunu doğru bir şekilde iletirseniz değerlendirme ücretinin aynısını alırsınız, ek takas desteğini de aynı şekilde alırsınız. İki alışverişte de indirim anında oldu bende, sonradan geri ödeme vs. değildi.

Troy'dan yap. Troy'dan değiş tokuş ile 13 verip, 17 satın aldım. Cihazın değerini çok yüksek verdiler ve aktarımı da kendileri yaptılar ücretsiz şekilde.
Aşırı memnun kaldım.

Troy'dan yap. Troy'dan değiş tokuş ile 13 verip, 17 satın aldım. Cihazın değerini çok yüksek verdiler ve aktarımı da kendileri yaptılar ücretsiz şekilde.
Aşırı memnun kaldım.
Kaç verdiler hocam? Bu arada genelde her alüminyum kasa iPhone telefonda kılıftan kaynaklı çok küçük nokta nokta hasarlar oluyor, sizde o var mıydı?

Kaç verdiler hocam? Bu arada genelde her alüminyum kasa iPhone telefonda kılıftan kaynaklı çok küçük nokta nokta hasarlar oluyor, sizde o var mıydı?
Sitesinden istediğiniz telefon modeline girin, fiyat kısmının altında değiş tokuş sekmesi var. Oradan fiyatı hesaplatabilirsiniz.

Sitesinden istediğiniz telefon modeline girin, fiyat kısmının altında değiş tokuş sekmesi var. Oradan fiyatı hesaplatabilirsiniz.

Ben de aşırı yüksek gözükmüyor hatta 2. el fiyatlarına göre bayağı düşük.

20 küsür cihaz değeri artı 4000 bin bonus veriyor. Ancak bu sorunsuzu işaretlediğim sürece geçerli. O nokta hasarı ancak yumuşak kılıflı kullananlar yaşamaz diye tahmin ediyorum. Umarım hatasız kategorisinde alıyorlardır. Sorularıma hala cevap vermediniz bu arada.

iPhone 13'ün sıfırı 29.999'a düştüğü zamanlarda 28k verdiler, ek destek ile.
Kusursuz bir cihazdı benimki.

Troy üzerinden işlemimi gerçekleştirmeyi düşünmekteyim. En makul teklifi onlar sunuyor.

Troy üzerinden işlemimi gerçekleştirmeyi düşünmekteyim. En makul teklifi onlar sunuyor.

Troy üzerinden telefonu aldım yarın gün içerisinde teslim almaya gideceğim cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:

Troy üzerinden telefonu aldım yarın gün içerisinde teslim almaya gideceğim cevaplarınız için teşekkürler.

Merhaba ben de 15 Pro verip 17 Pro almayı düşünüyorum. Troy'da web sitede direkt 58'e kadar teklif alabilirsiniz diyor benim cihazım çok iyi bataryası vs bu tutar maksimum mu oluyor siz nasıl yaptınız müsait olduğunuzda detay verebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…