Apple Destek Türkiye ilgisizliği

Daha önce de böyleydi, ilk aldığımdan beri diyorsunuz, fakat bu bir delil değil. O an götürmeliydiniz. 2 yıl kullandıktan sonra adamlar pil değiştirmez; garantisi varken, gerçekten öyle bir sıkıntı varsa, ücretsiz değiştirirlerdi.

Benim pil yüzdem 81 ve iPhone 11 kullanıyorum. Ara sıra bende de kasmalar oluyor ve pek şaşırmıyorum açıkçası, çünkü iPhone 11 amiral gemisi olarak çıkarılmış bir cihaz değildi. Bu nedenle, gerek yaşı gerekse pil yüzdesi dolayısıyla bu durumu normal karşılıyorum. Zaten ilk çıktığında bile incelemelerde şarjının 1 günü rahat çıkarmadığı söyleniyordu.

Daha önce de böyleydi, ilk aldığımdan beri diyorsunuz, fakat bu bir delil değil. O an götürmeliydiniz. 2 yıl kullandıktan sonra adamlar pil değiştirmez; garantisi varken, gerçekten öyle bir sıkıntı varsa, ücretsiz değiştirirlerdi.

Benim pil yüzdem 81 ve iPhone 11 kullanıyorum. Ara sıra bende de kasmalar oluyor ve pek şaşırmıyorum açıkçası, çünkü iPhone 11 amiral gemisi olarak çıkarılmış bir cihaz değildi. Bu nedenle, gerek yaşı gerekse pil yüzdesi dolayısıyla bu durumu normal karşılıyorum. Zaten ilk çıktığında bile incelemelerde şarjının 1 günü rahat çıkarmadığı söyleniyordu.

Pil önemsiz zaten bana göre ama her zaman yavaştı bundan sonra büyük ihtimal Samsung alırım.

Merhaba ben iPhone 11'imde donma sorunu yaşıyorum ve Apple destek ısrarla pil beta sürüm depolama diyor. Sürekli bana bahane uyduruyorlar az önce bana resmen kadın yüzüme kapattı. Anlıyorum Asil bey başka bir sorunuz olmadığını anlıyor iyi günler deyip kapattı. Ekran görüntüsünü bırakıyorum sizce haklı mı haksız mı? Direk tüm sohbetin ekran görüntüsünü atacağım. Haklı olduğu yerler var ama. Bu arada ben Apple desteği eleştiriyorum oradaki kadını değil. Türkiye'de ne kadar ilgisiz olduklarını gösteriyorum bu kadar. Bu arada @Elma ısıran sizin yorumunuz nedir?

Vallahi bu gidişle bir sonraki cihazım Apple olmayacak.

Bu videoda adam çok güzel anlatmış ilk yayınlandığında izlemiştim. Apple’ın Türkiye’deki desteği son zamanlarda gerçekten çok kötü, birkaç ay önce iyilerdi.
Hatta bundan 2-3 sene önce iPhone 6 serisi kullanıcıları için bedava pil değişimi hakkı sunmuşlardı. Son zamanlarda asla böyle şeyler yok ve her geçen gün bir içerik üreticisi memnuniyetsizliğini paylaşıyor.

@Hans hocam doğru söylüyor. Kadın size yetkili servise götürmenizi önermiş, siz de ilimde servis yok deyip bırakmışsınız. Kargolama hakkınız da var, uzaktan ne yapmalarını bekliyorsunuz? Bu destek sürecinde teknik veya yazılımsal bir problem olduğunda tek yapabilecekleri uzaktan cihazınıza bağlayıp gerekli testleri yapmak. Eğer değerler olduğu gibiyse değerleriniz iyi gözüküyor derler, pil sağlığı konusuna ise bir şey yapılamaz.

Yüzünüze kapatılması bence normal çünkü servisi meşgul etmiş oluyorsunuz.

Apple cihazlarının pil sağlığı düştüğünde performansının azaldığı doğru. Forumdaki biri bunun kaynağını paylaşmıştı, yeterli enerjinin üretilememesinden kaynaklı donanımsal bir sıkıntı olmasın diye performanstan kısılıyor.

Son düzenleme:
Merhaba ben iPhone 11'imde donma sorunu yaşıyorum ve Apple destek ısrarla pil beta sürüm depolama diyor. Sürekli bana bahane uyduruyorlar az önce bana resmen kadın yüzüme kapattı. Anlıyorum Asil bey başka bir sorunuz olmadığını anlıyor iyi günler deyip kapattı. Ekran görüntüsünü bırakıyorum sizce haklı mı haksız mı? Direk tüm sohbetin ekran görüntüsünü atacağım. Haklı olduğu yerler var ama. Bu arada ben Apple desteği eleştiriyorum oradaki kadını değil. Türkiye'de ne kadar ilgisiz olduklarını gösteriyorum bu kadar. Bu arada @Elma ısıran sizin yorumunuz nedir?

Apple markasini zaten hic sevmem ozellikle etik degerler olarak (bkz. icloud kilidi). 2019 model bi cihazi sirf arkasinda isirilmis elma logosu var diye alman da biraz tuhaf sanki 😀

Apple markasini zaten hiç sevmem ozellikle etik degerler olarak (bkz. iCloud kilidi). 2019 model bir cihazi sirf arkasinda isirilmis elma logosu var diye alman da biraz tuhaf sanki 😀

O yüzden almadım zaten hocam yazılımından dolayı çoğu uygulamanın beta sürümü ilk Apple'a açılıyor diye. Yoksa neden Apple alayım.

Apple destek gayet iyi ve ilgilidir. Konuşanlar son derece kibar davranır ve mümkün olduğunca tüm ihtimalleri değerlendirirler.

Konuşma geçmişini okudum. Şaşırmadım. Apple yetkilisi asla üslubunu bozmamış, çirkinleşmemiş ve ilgiyle durumu yönetmeye çalışmış. Sırasıyla tüm yönlendirmeleri ve olacakları söylemiş. Elbette her bağlandığın kişi cihazda analiz başlatacak. Bu standart bir prosedür. Şu ana kadar 2 ya da 3 kere işim düştü her seferinde bana da o analizi yaptılar. Sen kendi öfkende boğulmuşsun ve karşı tarafın da aynı öfkeyle sana yaklaştığı illüzyonuna kapılmışsın.

Sen karşındakine daha ilk mesajından saldırgan bir tavırla konuşursan, tehditvari davranırsan ne bekliyorsun? Her şeye rağmen Apple yetkilisi çok düzgün konuşmuş seninle. Servise git demiş senin tüm carlamalarına karşılık tüm aşamalar konusunda seni yönlendirdikten sonra. Daha ne bekliyorsun sert adam?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt