- Makaleler
- 23
Evet. Balanced bir şey lazım gibi.
Evet. Balanced bir şey lazım gibi.
Model tavsiyeniz olur mu? Şu ana kadar tangzu waner, cadenza, simgot EW100p denedim ama hepsinin sesi çok kötüydü. Herhalde DAC lazımdı.
Earpods civarı desek çokmu az kalir?Bütçe ne kadar? DAC olarak giriş seviye için moondrop echo a öneririm.
Kalmaz. Bunu öneririm. Dahili ses kartı bulunuyor. Bass ve tiz yok gibi. Natural ses veriyor.
Peki ses kalitesi ve mikrofonu earpods type c ye göre nasil sizce?Kalmaz. Bunu öneririm. Dahili ses kartı bulunuyor. Bass ve tiz yok gibi. Natural ses veriyor.
Vokaller haric daha iyi.Peki ses kalitesi ve mikrofonu earpods type c ye göre nasil sizce?
Hocam bu arada Amazonla konuştum iade alabiliriz dediler. Sizce Earpods 3.5mm verip Type C alayım mı? Fark olur mu? Özellikle hem benim beklentim hem de cihazlara uyumluluk konusunu göz önünde bulundurarak
İade almalari guzel. Type-C versiyonu alabilirsin.Hocam bu arada Amazonla konuştum iade alabiliriz dediler. Sizce Earpods 3.5mm verip Type C alayım mı? Fark olur mu? Özellikle hem benim beklentim hem de cihazlara uyumluluk konusunu göz önünde bulundurarak
Veya iade edip aynı miktara mikrofonmu almamı tavsiye edersiniz? Earpods bir taşla iki kuş gibi geliyor
Birde bir kişi bunu alıp 3.5mm takarsam hem Apple Earpods Type C versiyonunun tam performansını alırsın hem de istediğinde 3.5mm istediğinde Type c şekilde kullanırsın dedi. Siz ne dersiniz? DAC var mış sanırım.
@Serhat
Diğer seçenek daha mı kötü sizce?İade almalari guzel. Type-C versiyonu alabilirsin.