Headset'im dışında ikincil kablolu bir kulaklık istiyorum. Type-C versiyonunu düşünüyorum, evdeki güncel cihazların artık hepsinde Type-C var, sorunsuz kullanırım. Beklentim sesi en yükseğe getirdiğimde 50 liralık pazar kulaklığı gibi dışarıya ses vermemesi ve ses kalitesinin iyi olması.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Alinabilir. Aktif olarak kullaniyorum. Ses seviyesi Android cihazlarda pek yuksek degil.
Vibiyy
Çalışkan
1 hafta önce Amazon'dan satın aldım Buds feden geçtim ses kalitesi harika bu zamana kadar şarkı dinlemiyormuşum dedirtti. Mikrofonu çok kaliteli ama sesi %60 üstü yaptığınız zaman dışarıya ses veriyor silikonsuz olması rahatsız etmedi Buds feden daha rahat. İsterseniz ek olarak silikon alırsınız dışarıya ses verme olayı da kalmaz.
Fiyat bandındaki TWS'ler yerine tabii ki de alınır.
Emre.py
Üstün
Silikonu nasıl takarım peki.1 hafta önce Amazon'dan satın aldım Buds feden geçtim ses kalitesi harika bu zamana kadar şarkı dinlemiyormuşum dedirtti. Mikrofonu çok kaliteli ama sesi %60 üstü yaptığınız zaman dışarıya ses veriyor silikonsuz olması rahatsız etmedi Buds feden daha rahat. İsterseniz ek olarak silikon alırsınız dışarıya ses verme olayı da kalmaz.
Bütçe sorun değil de daha çok f/p bir ürün arıyorum.Fiyat bandındaki TWS'ler yerine tabii ki de alınır.
Neden?Alinabilir. Aktif olarak kullaniyorum. Ses seviyesi Android cihazlarda pek yuksek degil.
- Makaleler
- 23
Apple'in urunleri genel olarak Android'de uyumsuz calisiyor. Bu yuzden ses seviyesi yuksek degil.
Emre.py
Üstün
Günü kurtarıyorsa alırım hocam. Bassları boş olmasın, tizleri sağır etmesin, temiz ses versin yeterli.Apple'in urunleri genel olarak Android'de uyumsuz calisiyor. Bu yuzden ses seviyesi yuksek degil.
- Makaleler
- 23
Bass yok. Tizleri gayet yerinde. Temiz ses veriyor. Fakat EarPods, bassever birisini uzer.Günü kurtarıyorsa alırım hocam. Bassları boş olmasın, tizleri sağır etmesin, temiz ses versin yeterli.
- Makaleler
- 3
Ses seviyesi sorunu yerel arşiv kullanıyorsanız HibyMusic, PowerAmp gibi uygulamarla çözülebiliyor. Tabii ses yükseliği bu uygulamalarda geçerli sadece.Silikonu nasıl takarım peki.
Bütçe sorun değil de daha çok f/p bir ürün arıyorum.
Neden?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-