Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Headset'im dışında ikincil kablolu bir kulaklık istiyorum. Type-C versiyonunu düşünüyorum, evdeki güncel cihazların artık hepsinde Type-C var, sorunsuz kullanırım. Beklentim sesi en yükseğe getirdiğimde 50 liralık pazar kulaklığı gibi dışarıya ses vermemesi ve ses kalitesinin iyi olması.

1 hafta önce Amazon'dan satın aldım Buds feden geçtim ses kalitesi harika bu zamana kadar şarkı dinlemiyormuşum dedirtti. Mikrofonu çok kaliteli ama sesi %60 üstü yaptığınız zaman dışarıya ses veriyor silikonsuz olması rahatsız etmedi Buds feden daha rahat. İsterseniz ek olarak silikon alırsınız dışarıya ses verme olayı da kalmaz.

1 hafta önce Amazon'dan satın aldım Buds feden geçtim ses kalitesi harika bu zamana kadar şarkı dinlemiyormuşum dedirtti. Mikrofonu çok kaliteli ama sesi %60 üstü yaptığınız zaman dışarıya ses veriyor silikonsuz olması rahatsız etmedi Buds feden daha rahat. İsterseniz ek olarak silikon alırsınız dışarıya ses verme olayı da kalmaz.
Silikonu nasıl takarım peki.
Fiyat bandındaki TWS'ler yerine tabii ki de alınır.
Bütçe sorun değil de daha çok f/p bir ürün arıyorum.
Alinabilir. Aktif olarak kullaniyorum. Ses seviyesi Android cihazlarda pek yuksek degil.
Neden?