Bütçe
2.500-3.000 TL
Merhaba, Apple EarPods alınır mı? Yani mantıksız gibi görünüyor ilk başta ama şöyle bir durumdan dolayı bu seçeneğe vardım; hangi kulaklığı kullanırsam kullanayım kulak içinde durmuyor. Memory foam süngerlere falan bakmaya çalıştım, onlar da pahalı; bir TWS alıp onu da alırsam çok yükseğe patlar. Kulak üstü düşündüm, o da çok kaba durur gibi geldi ve model bulamadım tam kendime göre. Kısacası EarPods benim durumumda alınır mı veya öneriniz nedir? Normalde sıkıntı olmasa kesinlikle TWS güzel bir cihaz almak isterdim.

Kablolu Type-C kullanıyorum, silikonsuz. Hoparlör ve milrofon kalitesi gayet güzel. Fiyat uygunsa alın, 1.000 TL vermeyin. JBL de güzel.

Amazon'da 825 TL, yani yüksek yine bu cihaz için ama düşeceğini pek sanmam, değer mi bu fiyata?

Ben kablosuz sevmediğim için zamanında fazla fazla aldım ilerleyen zamanlarda üretimden kalkar falan diyerek, kullanım ömrü uzun maddi durum iyiyse alınır. Zararlı olduğunu düşünmüyorsan aynı paraya kablosuz da alabilirsin Lenovo gibi.

@X99, yorumlarında vesaire ses kalitesiyle ilgili kötü yazılar gördüm. Boğuk ses, kötü bass kalitesi falan diyen olmuş. EQ ayarı yapmadan gerçekten de öyle mi?

@X99, yorumlarında vesaire ses kalitesiyle ilgili kötü yazılar gördüm. Boğuk ses, kötü bass kalitesi falan diyen olmuş. EQ ayarı yapmadan gerçekten de öyle mi?

Alakası yok, Samsung A55 ile kullanıyorum, iki modele de sahibim 3.5 mm jacklı olanı Type-C çevirici ile kullanıyorum ona rağmen HD sesi var. Apple kendi sitesinden alman daha doğru olur orijinal ürün için.

Merhaba, Apple EarPods alınır mı? Yani mantıksız gibi görünüyor ilk başta ama şöyle bir durumdan dolayı bu seçeneğe vardım; hangi kulaklığı kullanırsam kullanayım kulak içinde durmuyor. Memory foam süngerlere falan bakmaya çalıştım, onlar da pahalı; bir TWS alıp onu da alırsam çok yükseğe patlar. Kulak üstü düşündüm, o da çok kaba durur gibi geldi ve model bulamadım tam kendime göre. Kısacası EarPods benim durumumda alınır mı veya öneriniz nedir? Normalde sıkıntı olmasa kesinlikle TWS güzel bir cihaz almak isterdim.
Samsung EO-IC100 type-c akg modeli daha iyi, değerlendirebilirsiniz.