Merhaba. EarPods aldım ve geldi. Tabletle tek jaktan taktım ve mikrofonu çok güzeldi. PC'ye Ugreen dönüştürücü ile 1 dişi 2 erkek ile bağladım ama sadece cızırtı gidiyor. Neden olabilir?
Type-C olsaydı direkt o girişli alacaktım ama yok maalesef. Dip ses de değil ben konuşmasam bile aynı cızırtı, konuşsam da aynı cızırtı. Biraz saçma durum.
Type-C olsaydı direkt o girişli alacaktım ama yok maalesef. Dip ses de değil ben konuşmasam bile aynı cızırtı, konuşsam da aynı cızırtı. Biraz saçma durum.
Hocam Type C versiyonunu alsam onu USB A'ya dönüştüren bir ürün var mı? Baseus vs buldum da ses için yapıyor mu bilmiyorum.
Baseus mantıklı. Alınabilir. Fakat ürünleri aldıktan sonra sonuç değişmezse iade etmeni öneririm. Fakat sonucun değişmesi lazım. Appşe dongle cızırtıyı düzeltiyor.
Baseus mantıklı. Alınabilir. Fakat ürünleri aldıktan sonra sonuç değişmezse iade etmeni öneririm. Fakat sonucun değişmesi lazım. Appşe dongle cızırtıyı düzeltiyor.
Dediğim gibi dongle + Baseus dönüştürücü işe yarayacaktır. Fakat baktın cızırtı veya dip ses devam ediyor, o zaman iade edersin. Benim için Baseus adaptör işe yaramıştı.