Merhaba. EarPods aldım ve geldi. Tabletle tek jaktan taktım ve mikrofonu çok güzeldi. PC'ye Ugreen dönüştürücü ile 1 dişi 2 erkek ile bağladım ama sadece cızırtı gidiyor. Neden olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Dip ses yapiyordur. Normal. Ses karti almadan cozmenin bir yolu yok. PC'de Type-C girisi varsa Apple Dongle alabilirsin.
Type-C olsaydı direkt o girişli alacaktım ama yok maalesef. Dip ses de değil ben konuşmasam bile aynı cızırtı, konuşsam da aynı cızırtı. Biraz saçma durum.Dip ses yapiyordur. Normal. Ses karti almadan cozmenin bir yolu yok. PC'de Type-C girisi varsa Apple Dongle alabilirsin.
Hocam Type C versiyonunu alsam onu USB A'ya dönüştüren bir ürün var mı? Baseus vs buldum da ses için yapıyor mu bilmiyorum.Dip ses yapiyordur. Normal. Ses karti almadan cozmenin bir yolu yok. PC'de Type-C girisi varsa Apple Dongle alabilirsin.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Baseus mantıklı. Alınabilir. Fakat ürünleri aldıktan sonra sonuç değişmezse iade etmeni öneririm. Fakat sonucun değişmesi lazım. Appşe dongle cızırtıyı düzeltiyor.Type-C olsaydı direkt o girişli alacaktım ama yok maalesef. Dip ses de değil ben konuşmasam bile aynı cızırtı, konuşsam da aynı cızırtı. Biraz saçma durum.
Hocam Type C versiyonunu alsam onu USB A'ya dönüştüren bir ürün var mı? Baseus vs buldum da ses için yapıyor mu bilmiyorum.
Hocam işte bu ses dönüştürür mü onu bilmiyorum.Baseus mantıklı. Alınabilir. Fakat ürünleri aldıktan sonra sonuç değişmezse iade etmeni öneririm. Fakat sonucun değişmesi lazım. Appşe dongle cızırtıyı düzeltiyor.
PC'de Type C olsa hiç uğraşmayacağım ama...
- Makaleler
- 23
Bu Baseus olanın aynısı var bende. Sesi dönüştürmeye yarıyor.Hocam işte bu ses dönüştürür mü onu bilmiyorum.
PC'de Type-C olsa hiç uğraşmayacağım ama...
Anladım yani kulaklık + mikrofon şeklinde kullanabilirim değil mi Type C uçlu kulaklığı alsam?Bu Baseus olanın aynısı var bende. Sesi dönüştürmeye yarıyor.
- Makaleler
- 23
Kullanabilirsin. Çalışacaktır.Anladım yani kulaklık + mikrofon şeklinde kullanabilirim değil mi Type C uçlu kulaklığı alsam?
Teşekkürler. Güncelleme yaparım.
- Makaleler
- 23
Dediğim gibi dongle + Baseus dönüştürücü işe yarayacaktır. Fakat baktın cızırtı veya dip ses devam ediyor, o zaman iade edersin. Benim için Baseus adaptör işe yaramıştı.
Yeni konular
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli
-
-
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra