Bütçe
600 TL - 1500 TL

Xeisenberg

Başarılı
Samsung Galaxy S23 kullanıcısıyım. Amazon'da 699 TL'ye Apple EarPods (USB-C) gördüm. Bu bütçede daha iyi bir kablolu veya kablosuz alternatif var mı yoksa direkt alınır mı?
Amazon

Alınmaz, Type-C ucu yani metal olan giriş kısmı s serisine kısa geliyor tam oturmuyor, kullanırken kendi kendine çıkıyor, A55 serisinde kullanıyorum onda da tam oturmuyor ama kolay çıkmıyor.

Amazon'dan indirim kuponuyla 600 TL'ye aldım. Samsung Galaxy S22 ve Tab S10 FE ile kullanıyorum; telefonla tam uyumlu, giriş kısmına uymama gibi herhangi bir sorun yaşamadım. Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız, kesinlikle alın. Daha önce Buds FE kullanıyordum, bu kulaklık ondan bile daha rahat. Silikonlu uç olmadığı hâlde son derece rahat ve hafif; takıldığını neredeyse hissetmiyorsunuz bile. Bu fiyata alabileceğiniz en F/P kulaklıklardan.

Samsung'unkini alın, hem silikonlu hem de daha iyi bas ve ses düzeyine sahip.

Dışarıdan taktığında da güzel gözüken ses kalitesi de iyi olan kulaklık. Zaten o paraya 2 öğün yemek yiyeceğine alınır tabii ki. AirPods Pro 2 olmasına rağmen almayı düşünmedim değil değişiklik adına.