Makaleler
5
Apple-iPhone-Icin-Tum-Temel-Hatalari-Ve-Sorunlari-Gidermek-Amaciyla.jpg

iOS 18, bu ayın başlarında yayınlandı ancak bazı hatalar, kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Ekim ayında büyük bir güncelleme planlanırken şirketin iPhone için iOS 18.0.1 güncellemesi üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Güncelleme, bildirilen sorunların bir kısmını veya tamamını düzeltmeyi hedefliyor. Ancak güncellemenin kullanıcı arayüzünde bir yenilik getirmeyeceğini not etmekte fayda var. Apple, iOS 18.0.1 Güncellemesini Birkaç Hafta İçinde…

Devamını Oku: Apple, iOS 18.0.1 Güncellemesiyle Temel iPhone Sorunlarına Odaklanacak
Kaynak: Techolay

"Apple çıkardımı sağlam çıkarır"
Hiçbir yazılımın %100 sorunsuz olması beklenemez. İnsan yapımı bunlar sonuçta. Ancak iOS piyasadaki en stabil ve sorunsuz deneyimi sunar ve Apple sorunlara müdahale etmekte son derece hızlıdır. Siz dalga geçtiğinizi sanmaya devam ederken biz iyi teknolojinin keyfini sürüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiçbir yazılımın %100 sorunsuz olması beklenemez. İnsan yapımı bunlar sonuçta. Ancak iOS piyasadaki en stabil ve sorunsuz deneyimi sunar ve Apple sorunlara müdahale etmekte son derece hızlıdır. Siz dalga geçtiğinizi sanmaya devam ederken biz iyi teknolojinin keyfini sürüyoruz.
Neden aylardır klavyede yazı yazarken iPhone’umun sesi bir anda çok fazla artıyor? 🤔 Koskoca Apple bunu düzeltemedi mi?

İyi teknolojiden kastın 2014'te rakibinin piyasaya sürdüğü teknolojileri 10 yıl sonra ad ve efekt değiştirerek sunmaksa hiç sunmasınlar daha iyi. Yıl olacak 2025, hala 60 Hz panel kullanacak kadar rezalet bir firma Apple. Gözünüzü açmayı becerseniz güzel olacak.

He bir de bu yazılımın sorunsuz olması beklenemez muhabbetine gelirsek, Android'de olsa 3 ay dalgasını geçecek ilk kişi sensin bu forumda, bunu senin söylemen ayrıca bir ironi katıyor işe. Fanboyluğunu kenarı bırakıp objektif olmayı başar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence temassızlık falan vardır, flexlerde falan problem olabilir. Yazılımla olacak bir şey pek değil.
Yok hocam bunu bir çok kullanıcı yaşıyor aylardır, çok yaygın. Hatta Reels falan izliyorsanız illaki görmüş olmanız gerekiyor. Normalde normal şekilde ses gelirken bir anda klavye sesi bayağı bir artıyor.

Yok hocam bunu bir çok kullanıcı yaşıyor aylardır, çok yaygın. Hatta Reels falan izliyorsanız illaki görmüş olmanız gerekiyor. Normalde normal şekilde ses gelirken bir anda klavye sesi bayağı bir artıyor.
Bu sorun aylardır değil yıllardır var. Reddit’te 2018’den konular gördüm. Gerçekten çok ilginç böyle bir sorunun hala düzeltilmemesi. Küçük bir sorun gibi görünüyor ama o kadar sinir bozucu ki anlatamam. Sırf bunun yüzünden sessiz modda kullanıyorum 😃

Bu sorun aylardır değil yıllardır var. Reddit’te 2018’den konular gördüm. Gerçekten çok ilginç böyle bir sorunun hala düzeltilmemesi. Küçük bir sorun gibi görünüyor ama o kadar sinir bozucu ki anlatamam. Sırf bunun yüzünden sessiz modda kullanıyorum 😃
Kesinlikle aynısı hocam. Bu sorun her olduğunda ben de anında sessiz modunu açıyorum çünkü resmen birine mesaj yazıyor diye bağırıyor telefon toplu taşıtta.