Mustckmk 58

Uzman
Ne kadar eski de olsa bataryası hala ölü değil 12.000 mAh kendisini hâlâ belli ediyor Jailbreak sayesinde yüklediğim oyunları oynayıp YouTube izlemeyi seviyorum benim kullanım senaryommda 2026 için hala gayet okey bir cihaz.

IMG_3926.webp

IMG_3931.webp

IMG_3927.webp

IMG_3930.webp

IMG_3929.webp

Ne kadar eski de olsa bataryası hala ölü değil 12.000 mAh kendisini hâlâ belli ediyor Jailbreak sayesinde yüklediğim oyunları oynayıp YouTube izlemeyi seviyorum benim kullanım senaryommda 2026 için hala gayet okey bir cihaz.

Eki Görüntüle 268378

Eki Görüntüle 268379

Eki Görüntüle 268380

Eki Görüntüle 268381

Eki Görüntüle 268382
çoğu android tabletten stabildir (reeder falan o tarz dandik olanlardan)

Tablet sektörünün alınabilir tek markası olarak görüyorum Apple'ı 🥹.
Planlı Eskitmenin dışında kalmayı başaran cihazlar

12.000 mAh batarya hâlâ direniyorsa bu cihaz eskimemiş hocam, sadece klasikleşmiş. Jailbreak'le de 2026'ya tutunmaya devam ediyor. :cool:
Hocam vallahi aklım almıyor, ben bu tableti bir yıl boyunca şarjı %100 şekilde koyup kenara bıraksam, yemin ederim ki bu tablet kapanmaz; fakat güncel olan birçok Apple cihazı bekleme modunda şarjını kendi kendine bitiriyor. Benim kullandığım son model iPhone Air buna dahil.

YouTube'un eski arayüzü çok hoşuma gidiyor valla mutlu etti görünce.
Gayet güzel, reklamsız ama 360P izlemek zorundayım; fakat ona da razıyım. :)

Eki Görüntüle 268378Eki Görüntüle 268379Eki Görüntüle 268380Eki Görüntüle 268381Eki Görüntüle 268382

Eski base ipadleri seviyorum. Bunlar pencil desteklese alabilirdim.
Eski oyunlar var + YT ve tarayıcı(?) desteği var daha ne olsun?
Ancak Air ve Pro çıktığından beri Apple tarafından önemsenmiyor. Şu anki base serileri kötü.
Bende de 2.nesil var (bozuk) yaptırsammı diye düşünmedim değil şimdi :D

Eski base ipadleri seviyorum. Bunlar pencil desteklese alabilirdim.
Eski oyunlar var + YT ve tarayıcı(?) desteği var daha ne olsun?
Ancak Air ve Pro çıktığından beri Apple tarafından önemsenmiyor. Şu anki base serileri kötü.
Tarayıcı desteği maalesef bazen kısıtlayıcı kalabiliyor; açıkçası internetten kaçak film izlemek istediğimde beni yarı yolda bırakıyor, ne yazık ki bunun çözümünü hâlâ bulabilmiş değilim. İlla dizi film izleyeceğim zaman bilgisayardan indirip atıyorum.
Ayrıca şahsi fikrim, şu anki base iPad modeli fiyatına göre bence çok mantıklı.
Sam meselesine gelirsek, asla değmez; ikinci elde temiz bulabilirsin, tamir fiyatına.:)

Air bile doğru düzgün önemsenmiyor ne yazık ki, düz iPad teneke, Air hafif teneke. Bu iPad'lerin Pro'ları çok başka tabletlerin nirvanası. 2017 Pro 12.9 dimdik ayakta üzerinden iş yürütüyoruz hala.