Air bile doğru düzgün önemsenmiyor ne yazık ki, düz iPad teneke, Air hafif teneke. Bu IPad'lerin Pro'ları çok başka tabletlerin Nirvana'sı. 2017 Pro 12.9 dimdik ayakta üzerinden iş yürütüyoruz hala.

Çünkü Pro'lar çok uzun süre Update alıyor base ve Air'a göre.

Air bile doğru düzgün önemsenmiyor ne yazık ki, düz iPad teneke, Air hafif teneke. Bu IPad'lerin Pro'ları çok başka tabletlerin Nirvana'sı. 2017 Pro 12.9 dimdik ayakta üzerinden iş yürütüyoruz hala.

Yooo Air M4 kullanıyorum, dediğinle alakası yok.

Millet tek vuracak nokta olarak IPS LCD panelini eleştiriyor güya, ben Samsung AMOLED panel de kullanan biri olarak kayda değer fark görmedim. Aksine PWM frekansı sıfır olduğu için uzun süreli kullanımda gözü daha az yoruyor.

Air'in olayı zaten Pro'dan daha uygun fiyata M serisi yonga sunması...

Ben m çipi yerine a çipi kullanılsın ama OLED ekran kullanılsın tarafındayım.

Yok M'den devam edilsin. O paraya hiçbir cihazın sunamayacağı kas gücü sunuyor. Şu ana kadar hiçbir Android tablet bırak M4 - M5'i, M3 seviyesinde kas gücü bile sunmaktan aciz.

Dediğim gibi ben panelinden de çok memnunum cihazın. Dolby Vision, HLG, HDR10 gibi gibi desteklere sahip; boş olmayan bir IPS LCD panel.

Zaten bundan ayrı olarak seneye çıkacak olan Air'de OLED panel kullanılacak diyorlar ama fiyatı ne olur, bilemem 🫠.

Yooo Air M4 kullanıyorum, dediğinle alakası yok.

Millet tek vuracak nokta olarak IPS LCD panelini eleştiriyor güya, ben Samsung AMOLED panel de kullanan biri olarak kayda değer fark görmedim. Aksine PWM frekansı sıfır olduğu için uzun süreli kullanımda gözü daha az yoruyor.

Air'in olayı zaten Pro'dan daha uygun fiyata M serisi yonga sunması...
60 HZ.

Yok M'den devam edilsin. O paraya hiçbir cihazın sunamayacağı kas gücü sunuyor. Şu ana kadar hiçbir Android tablet bırak M4 - m5'i, M3 seviyesinde kas gücü bile sunmaktan aciz.

Redmagic Astra 2 M4 iPad Pro'yu geçiyordu güç seviyesinde öyle hatırlıyorum. İstediği kadar kas gücü iyi olsun, ekran maalesef yetersiz.
Ayrıca A18 Pro ve A19 Pro'da gayet yeterli. Tablette edit, render ve AAA oyun oynamadıkça rahatlıkla götürür. Bende sizin en iyi çip isteğinizi anlamıyorum açıkçası 🫠 Kirin 659 çipi 5-6 sene sorunsuz kullandım :D

Dediğim gibi ben panelinden de çok memnunum cihazın. Dolby vision, hlg, HDR10 gibi gibi desteklere sahip; boş olmayan bir IPS LCD panel.

Panel memnun edebilir ama maalesef sunduğu fiyatı hak etmeyen bir panel bu da bir gerçek. Çip çok güçlü ama ekranla birleşince o çipe o ekran olmuyor.

Zaten bundan ayrı olarak seneye çıkacak olan Air'de OLED panel kullanılacak diyorlar ama fiyatı ne olur, bilemem 🫠.

Maalesef 60 Hz olacak gibi. Onun yerine IPS olsun ama 120 Hz olsun. Kesinlikle Apple saçma sapan iş yapıyor.

Redmagic Astra 2 M4 iPad Pro'yu geçiyordu güç seviyesinde öyle hatırlıyorum. İstediği kadar kas gücü iyi olsun, ekran maalesef yetersiz.
Ayrıca A18 Pro ve A19 Pro'da gayet yeterli. Tablette edit, render ve AAA oyun oynamadıkça rahatlıkla götürür. Bende sizin en iyi çip isteğinizi anlamıyorum açıkçası 🫠 Kirin 659 çipi 5-6 sene sorunsuz kullandım :D

Düz IPad'leri bilemem ancak Air için dedikleriniz geçersiz hocam. Her şey kağıt üstü veri değil. Geçenki "17e - S26" örneğim buradada geçerli.

Şöyle veya böyle, tablet sektörünün en iyi markası Apple... Gerek yazılımıyla gerekse donanımıyla. Baştan kronik sorunlu gelen Tab S11 serisi gibi alternatiflere kıyasla çok daha alınası.

RedMagic kısmını bilmiyorum ama açıkçası pek umurumda da değil :). Arayüzü sıkıntılı, merdiven altı Çin markası statüsünde olan ZTE'nin ürünlerini referans olarak bile almıyorum.

Panel memnun edebilir ama maalesef sunduğu fiyatı hak etmeyen bir panel bu da bir gerçek. Çip çok güçlü ama ekranla birleşince o çipe o ekran olmuyor.

Ben canlı inceledim bu banttaki bütün tabletleri. Tab S11'deki PWM dalgalanmasını çıplak gözle göreceğime IPS LCD panelimle fazlasıyla mutluyum :D.

Maalesef 60 Hz olacak gibi. Onun yerine IPS olsun ama 120 Hz olsun. Kesinlikle Apple saçma sapan iş yapıyor.

O kısmı bilmiyorum. Bu aralar her marka saçmalamakla meşgul olduğundan Apple'a bir şey diyemiyorum.

Ben şu an 120Hz destekleyen cihazımı da sabit 60Hz ile kullandığımdan, bu benim için eksi sayılmaz :).

Yok M'den devam edilsin. O paraya hiçbir cihazın sunamayacağı kas gücü sunuyor. Şu ana kadar hiçbir Android tablet bırak M4 - M5'i, M3 seviyesinde kas gücü bile sunmaktan aciz.

Dediğim gibi ben panelinden de çok memnunum cihazın. Dolby Vision, HLG, HDR10 gibi gibi desteklere sahip; boş olmayan bir IPS LCD panel.

Hocam merak ediyorum tablette öyle bir işlemci ile ne yapıyorsunuz ne kadar efektif bir şekilde kullanıyorsunuz yani bilmiyorum M serisi işlemcilerin bence efektif kullanımı oranı laptoplarda çok daha yüksek tablet gibi bir cihazın genel olarak kaderi medya tüketim cihazı olur ve ben şahsen bir medya tüketim cihazında M serili bir işlemci yerine OLED bir ekranı tercih ederdim ama yine de her şey gönlümüzce olsun hocam

Hocam merak ediyorum tablette öyle bir işlemci ile ne yapıyorsunuz ne kadar efektif bir şekilde kullanıyorsunuz yani bilmiyorum M serisi işlemcilerin bence efektif kullanımı oranı laptoplarda çok daha yüksek tablet gibi bir cihazın genel olarak kaderi medya tüketim cihazı olur ve ben şahsen bir medya tüketim cihazında M serili bir işlemci yerine OLED bir ekranı tercih ederdim ama yine de her şey gönlümüzce olsun hocam.

Herkesin beklentisi farklı tabii...

Ben uzun yıllar kullanacağım için yonganın gücünü ön planda tuttum.

Size göre de OLED olup olmaması önemlidir belki.

İstek - talep - beklenti denklemi :).