Detaylar
Kim cevapladı?Bence alınmamalı. Bu bütçede S24 çok daha güzel iş görür.
S24 fiyatına kompakt oluşundan tercih edilmiyor ise Honor 400 Pro tercih ederdim. Bu telefon Apple ekosistemi yapanların, iOSa alışmışların vb. tercih edebileceği bir telefon zaten. Ona göre yorumlama taraftarıyım.
Son düzenleme:
freudhakliydi
Uzman
Tüm filmleri ve dizileri 25-30 kare değil de 120 kare izle o zaman senHerkes telefonu "alo alo" için kullanmıyor. "Alo alo" için kullanmak isteyen biri 40K vermez zaten o apayrı bir mevzu.
Ne alakası var? Birinin ekranı saniyede 120 kez yenileniyor, diğerinin 60 kez yenileniyor. Mantıken 120 olan daha akıcı bir deneyim ve görüntü sağlar. Öyle de. 120'den 60'a geçtiniz mi bir anda bilmiyorum ama donuyor resmen telefon. 120'nin karşısında 60'ı nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.
Bulabilirsen tabii
Hayır tüm android kullanan arkadaşlarım şarj kaygısı yüzünden o özelliği kullanmadığını bilmiyor olsam inanacağım
Th3RealKayseriLee
Yetkin
iPhone 13'ü almaktansa bu cihaz güncellik ve temel donanım açısından gayet iyi.
freudhakliydi
Uzman
iPhone 13 Dolar bazlı ucuzlamış olmasına rağmen bile fiyat avantajı çok iyi 16e'nin. Tabii kırpık cihaz her zamanki apple.iPhone 13'ü almaktansa bu cihaz güncellik ve temel donanım açısından gayet iyi.
30Hz olsa bile XDR Retina olduğu sürece iPhone alıp kullanacağımıza bir türlü ikna olmuyorlar arkadaşlar PPİ'dan bihaberler sanırım.S24 fiyatına kompakt oluşundan tercih edilmiyor ise Honor 400 Pro tercih ederdim. Bu telefon Apple ekosistemi yapanların, iOSa alışmışların vb. tercih edebileceği bir telefon zaten. Ona göre yorumlama taraftarıyım.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 6
Şu an eski iPhone kullanan ve iPhone ile devam etmek isteyen, Apple ekosisteminden dolayı IPhone'lar arası F/P bir telefon olduğundan tercih edilebilinir. O fiyattaki Android cihazlar daha iyi her türlü. Kullanıcının istek ve beklentilerine bağlı.
Ama ben tercih etmezdim başkası edebilir. Fiyatı 30k olsa daha tercih edilebilinir olurdu.
Ama ben tercih etmezdim başkası edebilir. Fiyatı 30k olsa daha tercih edilebilinir olurdu.