16 Pro ile 16'yı yan yana denerken 16'ya bakınca gözüm ağrıdı. @Milas da şahit.

120Hz telefonumda pil tasarrufunu açınca 60Hz'e düşüyor ekran. Gözlerim yaşarıyor. Maalesef 60Hz eksi. Eksi olmasa üst seviye telefonlara Apple 120Hz getirmezdi. Ayrıca şu an düz 17 bile 120Hz.
Kaan ile bereber AVM'ye gittiğimizde ikisini aynı anda kullanınca işkence gibi gelmişti. Telefon için gayet önemli bir detay. Bence artık zorunlu.

Fark yok demiyorum var ama bu bir telefon ve 120 Hz bir gereklilik değil. 120 Hz'de yapıp da 60 Hz'de yapamadığın ne var? Hiçbir şey. Akıcı hissettiriyor diye bu şart olmuyor.
120Hz kullanınca 60Hz kullanamiyorsunuz. Tam tersini düşünmeniz lazım, bir de bu yönden bakabilirsiniz bu duruma. Bu yazıyı da 60Hz ile yazdım. 30 saniyelik bir işkence.

Kullandım kral 120 Hz telefon da kullandım. Evet fark var ama 120 Hz'i zorunlu kılacak hiçbir şey yok. Android'lerin öne çıkma çabasından doğmuş bir ihtiyaç.
60 Hz kullanırken kasıyor gibi gelmiyor mu? Bana işkence gibi gelmişti. 120 kullanmadan önce de kötü geliyordu.

Kullandım kral 120 Hz telefon da kullandım. Evet fark var ama 120 Hz'i zorunlu kılacak hiçbir şey yok. Android'lerin öne çıkma çabasından doğmuş bir ihtiyaç.
Bu telefonun kaliteli Android'lere göre artısı yok ki 60Hz kullanmak zorunda kalasın. Durum bu. Tamamen paramı bir iPhone telefona vereyim, Android almış olmayayım insanı için üretilmiş telefon.

Alan alsın canım.

240Hz monitörler de zorunlu değil ama güzel bir oyun deneyimi için gerekli mesela. 120Hz telefonla oynanan oyun çok daha zevkli 60'a göre.

Neyse konudan sapmayalim.

240Hz monitörler de zorunlu değil ama güzel bir oyun deneyimi için gerekli mesela. 120Hz telefonla oynanan oyun çok daha zevkli 60'a göre.

Neyse konudan sapmayalim.
Android kullanicilarinin kendini tatmin etme konusundan baska bir sey degil uzgunum.. Telefon bu "alo alo" diyecek. 120Hz evet guzel ama overrated.

Android kullanicilarinin kendini tatmin etme konusundan baska bir sey degil uzgunum.. Telefon bu "alo alo" diyecek. 120Hz evet guzel ama overrated.
Herkes telefonu "alo alo" için kullanmıyor. "Alo alo" için kullanmak isteyen biri 40K vermez zaten o apayrı bir mevzu.

Android kullanicilarinin kendini tatmin etme konusundan baska bir sey degil uzgunum..
Ne alakası var? Birinin ekranı saniyede 120 kez yenileniyor, diğerinin 60 kez yenileniyor. Mantıken 120 olan daha akıcı bir deneyim ve görüntü sağlar. Öyle de. 120'den 60'a geçtiniz mi bir anda bilmiyorum ama donuyor resmen telefon. 120'nin karşısında 60'ı nasıl savunabiliyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Son düzenleme:
Akıcı deneyimi yok demiyoruz. Var zaten. 120 Hz daha iyi evet. Ama yok diye diğer telefon kötü olmuyor. Ben de farkı bildiğim için 200 Hz bir monitör aldım. Bütçem yetse 240 alırdım çünkü bana oyunda getirisi var. 120 Hz telefonun kaydırırken akıcı olması dışında faydası yok ki bu da bir fayda değil zaten. Olmasa da olur.

@Milas, hayır gelmiyor. 120 ile kıyaslama anında elbette öyle gelir. Ama günlük kullanımda herhangi bir şekilde eksikliğini hissetmiyorum. 30 FPS oyuna başla, bir süre sonra ona da alışırsın.