Makaleler
5
Apple-Ilk-Katlanabilir-Cihazini-2026da-Tanitacak.jpg

Katlanabilir cihaz pazarına yeni modeller geliyor. Nihayet bu kategoriye giriş yapan Apple, başta Samsung olmak üzere diğer katlanabilir cihaz üreticileriyle rekabet edecek. Öte yandan katlanabilir iPhone’un geliştirilmesi biraz zaman alacak gibi görünüyor. Yayınlanan bir rapor, Apple’ın tüm prototiplerinde belirgin bir katlanma izi olduğunu ve bu nedenle cihaz lansmanının ertelenebileceğini bildiriyor. Bu, Apple için ciddi bir…

Devamını Oku: Apple, Katlanabilir Cihaz Pazarına Girmeye Hazırlanıyor
Kaynak: Techolay

Apple’ın elinden çıkacak katlanabilir cihazı ben de merak ediyorum ve kötü olacağını düşünmüyorum ancak rakiplerinden çok daha fazla bir şey sunacağını düşünmüyorum. Son zamanlarda iyice yapay zeka işinde zortlayıp batırdılar zaten, inovasyon desen 0. Samsung bu sene her ne kadar hiçbir yenilik yapmasa bile yapay zeka tarafında sağlam şeylerde geldi.
Apple fanboyları ağlayabilir 😄

Katlanabilir tabletler bence telefondan daha ilginc olur. Tabletler ele cebe sigmadigi icin yuzey alanini azaltmak bence telefonlardan daha pratik. Katlanma izinin rahatsiz edebilecegi dusunulebilir ama ornegin Samsung'un FTG gibi camlari (UTi gibi ureticiler ve genel bilinirligiyle adi UFG.) bu konuda basarililar. Ama Apple'in sureci aceleye getirmedigi ortada, senelerdir ''Apple ve katlanabilir urun'' kelimelerini duyuyoruz. Ileri zamanlarda belki camlar da gelisir.

Katlanabilir tabletler bence telefondan daha ilginc olur. Tabletler ele cebe sigmadigi icin yuzey alanini azaltmak bence telefonlardan daha pratik. Katlanma izinin rahatsiz edebilecegi dusunulebilir ama ornegin Samsung'un FTG gibi camlari (UTi gibi ureticiler ve genel bilinirligiyle adi UFG.) bu konuda basarililar. Ama Apple'in sureci aceleye getirmedigi ortada, senelerdir ''Apple ve katlanabilir urun'' kelimelerini duyuyoruz. Ileri zamanlarda belki camlar da gelisir.
Huawei Mate X Ultimate.

Yakın zamanda çıkacağını asla düşünmüyorum. Apple bu egoyla kendisine bu tarz şeyleri yakıştırmaz.

Bu haber her sene cikiyor, ilk Z serisi cihazlar ciktigindan beri surekli ortaya atılıyor. Ya Apple muhendisler asiri beceriksizler, bir katlanabilir cihazi yapamiyorlar ya da asla boyle bir projeye baslamadilar.