Makaleler
5
Apple-Katlanabilir-iPhone-Icin-Yepyeni-iOS-Gelistiriyor.jpg

Apple’ın iOS 26 ile tanıttığı Liquid Glass özelliği kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. Güncellemenin yıl sonuna doğru yayınlanacağı tahmin ediliyor. Şirketin asıl hedefi ise, yakında çıkacak olan katlanabilir iPhone için yazılımı en üst seviyeye taşımak. Katlanabilir iPhone’un duyurulmasının 2025’in sonuna doğru yapılması bekleniyor. Apple, bu yeni formata uygun yazılım geliştirmek için vakit kazanmak istiyor. Son çıkan haberlere…

Devamını Oku: Apple, Katlanabilir iPhone İçin Yepyeni iOS Geliştiriyor
Kaynak: Techolay

iFold telefonlara gelecek olan FoldOS diye yorumladım(!)

Şakadır. ☺️

Tabii ki de yeni iOS geliştirmek zorundalar, katlanabilir telefon başka bir mevzu. Hep söylediğim gibi yine söylüyorum Apple keşke bu katlanabilirlik işine girmeseydi ama girmeye çok kararlı görünüyor. Ne yapalım? Heyecanla bekliyoruz.

iFold telefonlara gelecek olan FoldOS diye yorumladım(!)

Şakadır. ☺️

Tabii ki de yeni iOS geliştirmek zorundalar, katlanabilir telefon başka bir mevzu. Hep söylediğim gibi yine söylüyorum Apple keşke bu katlanabilirlik işine girmeseydi ama girmeye çok kararlı görünüyor. Ne yapalım? Heyecanla bekliyoruz.
Pazar için girmesi gerekir. Samsung senelerdir bu katlanabilirliğin ekmeğini yiyor, bence çok iyi bir hamleydi ve hala süregeliyor. Tabii ki Iphone'un çeşitlilik sunmaması, ben zengine hitap ederim kafası bu durumda etken ama, buraya bir de katlanabilir ekran koyarsa, bence büyük bir darbe vurur diğer şirketlere.