Apple Music’te yüksek ses kalitesi için ses kartı ve IEM önerisi

Anladım hocam. Bu dönüştürücünün kalitesiz olup IEM için pek kullanışlı olmama ihtimali var; bu durumda DAC'a ek bir bütçe ayırabilir misiniz, yoksa toplam 2k bütçe ile devam edelim mi?
Dac+kulaklığa 2300 e kadar çıkabilirim.

Dac+kulaklığa 2300 e kadar çıkabilirim.
Hocam elinizdeki dönüştürücü muhtemelen iş görmeyecektir, fakat yine de denemekte fayda var. Önce IEM'i alalım, gerektiği takdirde 500 civarına bir CX31993 DAC ayarlarız.

IEM olarak ise kriterlerinize dayanarak şu ürünleri araştırmanızı tavsiye edebilirim:

Wan'er 2
Kz Castor (Harman)
Salnotes Zero

Kendi araştırmanızı yürüttükten sonra son bir değerlendirme yaparız.

Bu kombinasyon icin DAC olarak NK1 tavsiye ederim. IEM icin butcemiz 1.700 TL kaliyor. Elua Ultra veya Tangzu Waner 2 bakilabilir.
Elua Ultra basslı bir ürün ve basslı bir cihaz istenmiyor.

Tamam zaten orada Waner 2'de var. Sadece Elua Ultra onermedim.

Mesele o değil hocam. Wan'er 2 doğru bir öneri fakat Elua Ultra yanlış. Dolayısıyla hatalı bir yönlendirme yapmış olursunuz ki bunu istemeyiz.
Konuya bakindim. Q21i Nc gibi bass agirlikli bir kulaklik istenmemis. Waner 2 bu durumda uygun olur.

Bu kombinasyon icin DAC olarak NK1 tavsiye ederim. IEM icin butcemiz 1.700 TL kaliyor. Elua Ultra veya Tangzu Waner 2 bakilabilir.
Teşekkür ederim.

Hepsini şimdi inceleyeceğim çok teşekkür ederim.Ses kartı içinse en başta gönderdiğimi alabilirim onun harici o fiyata yok zaten galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…