- Makaleler
- 3
Yani mikrofonsuz alabilirim zaten stokta tek kalan o. Bir de ses kartının stoklarının bitmiş olması dolayısıyla biraz bekliyeyim diyorum nedense bende şöyle bir özellik var hocam bir şey alıyorsan her şeyiyle tam olmalı veya bir şey yaparsam. O yüzden WAN er 2+ses kartını stoklara geldiğinde almayı düşünüyorum. WAN er i milrofonlu mu almak mantıklı sizce yoksa mikrofonsuz mu? Benim için önemli olan ses kalitesi mikrofon çok önemli değil.
Anlıyorum hocam fakat bahsettiğim gibi önce elinizdeki dönüştürücüyü denemek daha doğru olur. Ayrıca ses kartının stoklarını beklerken WAN'er 2'nin stokları bitebilir örneğin; ayrıca hem gerekirse sonrasında farklı bir ses kartı da bulunabilir.
Eğer mikrofonsuz alırsanız kulaklığın mikrofonu bulunmaz ve kulaklık ile telefon görüşmesi yaparken veyahut oyun oynarken (eğer yapıyorsanız) telefonunuzun mikrofonunu kullanırsınız: Nasıl bir performans alabileceğiniz hakkında ne yazık ki bir fikrim yok. Dolayısıyla mikrofonlu ya da mikrofonsuz tercih edin diyemiyorum; ek olarak, ihtiyaçlarınızdan bahsetmelisiniz.
Mikrofonlu versiyonda bulunan mikrofon da ahım şahım bir mikrofon değildir ancak temel düzlemde işinizi görecektir.
Son düzenleyen: Moderatör: