Apple Pencil 1 aynı S Pen gibi çalışmaya başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mete01
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 181
  • Etiketler Etiketler
    apple

mete01 52

Üstün
Normalde Samsung S Pen'ler tüm tabletlerde bağlanmaya gerek olmadan çalışıyor ancak Apple Pencil'ler yalnızca bağlandığı cihazda çalışıyor. Yalnız arkadaşalar bugün 2 iPad 9, bir iPad 8 ile 3 Apple Pencil (Apple sitesinden alınan) garip bir şey yaşandı. Apple Pencil önceden yalnızca 1 cihazda çalışırken şu an bağladığınız cihazın dışında iPad ile de çalışıyor. 3 kalem de Apple'den alındı ve belki bozuktur diye 3'ü ile de denendi ancak Apple Pencil sadece bağlandığı iPad ile değil diğer IPad'ler ile(1. nesil destekleyen) de çalışıyor. 2. nesil kalem ile çalışmıyor. Bunun hakkında bir araştırma ya da güncelleme bulamadım. Konunun araştırılması gerekiyor gibime geldi.

Aynı ICloud'u kullanıyor iseniz böyle durumu zamanında yaşamıştım, bir iCloud değiştirelerek denenmesini öneririm.

Aynı ICloud'u kullanıyor iseniz böyle durumu zamanında yaşamıştım, bir iCloud değiştirelerek denenmesini öneririm.

Eklemeyi unutmuşum. 3'ü de farklı iCloud adresine sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…