Makaleler
3
Yer
Bass tonu arıyor
Merhaba, yakın zamanda sınava hazırlanmaya başlayacağım ve bu amaçla bir iPad alacağım. Bu ikiliyi kullananlara birkaç sorum olacak:

– Ders çalışıyorsanız hangi uygulamaları kullanıyorsunuz?
– Pencil Pro'nun yazım hissiyatı nasıl?
– Genel olarak bu ikiliden memnun musunuz?

Lütfen konu içinde “onu alma, bunu al” tarzında mesajlar yazmayın. Şimdiden teşekkürler.

Ben PDF'ten soru çözmek için Notability kullanıyorum. Alternatif olarak GoodNotes olabilir. Veya direkt dosyalar uygulaması. Fakat bazen dosyanın başına atabiliyor ve yazdığım şeyler gidiyor.

Kesinlikle Notability kullan. IPad'deyken GoodNotes kullanıyordum. Arayüz hoş kullanım kolay ama çok hata oluyordu. En basitinden yedekleme bile sorumluydu. Hem GoodNotes 5'te hem 6'da. iPad güzeldir. Bence en iyi çalışma tabletidir. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Yanıt verenlere tekrardan teşekkürler. Peki kitap desteği nasıl, Örneğin YKS sınavı için olan kitaplar PDF halinde bulunuyor mu, yoksa sadece not almak için mi iyi?

Not: Yasal veya korsan fark etmez. Kitap olarak bu konuda hassas olduğum için kitap halini de yayınevinden alırım.

Yanıt verenlere tekrardan teşekkürler. Peki kitap desteği nasıl, örneğin YKS sınavı için olan kitaplar PDF halinde bulunuyor mu, yoksa sadece not almak için mi iyi?

Not: Yasal veya korsan fark etmez. Kitap olarak bu konuda hassas olduğum için kitap halini de yayınevinden alırım.

Hocam eskiden kaçak çok vardı da şimdi az kaynak var. Tabii yasal halini almanız iyidir. Bence her şey için en iyidir.

Hocam eskiden kaçak çok vardı da şimdi az kaynak var. Tabii yasal halini almanız iyidir. Bence her şey için en iyidir.

Haklısınız. Yasal yolları araştıracağım öncelikle. Eğer kitaplar yayınlıyorsa o şekilde gerçekten iyi olur benim için.

Notability ve GoodNotes paralı denilmiş ancak uygulama mağazasında ücretsiz görünüyor. Uygulama içinden mi satın alıyoruz?

Yanıt verenlere tekrardan teşekkürler. Peki kitap desteği nasıl, örneğin YKS sınavı için olan kitaplar PDF halinde bulunuyor mu, yoksa sadece not almak için mi iyi?

Aradığım kitapların %90'ını bulabiliyorum.

Notability ve GoodNotes paralı denilmiş ancak uygulama mağazasında ücretsiz görünüyor. Uygulama içinden mi satın alıyoruz?

Evet, üyelik gerekiyor. Notability günde birkaç saat ücretsiz kullanılabiliyordu sanırım.

Yıllık ücretleri ne kadar? İnternette araştırdım ancak yurt dışı fiyatlar yazıyor.

2FEE8373-C32D-4FCD-BDB8-A050EB55E31B.webp

Eğer sadece soru çözmek içinse Lite versiyonu bence yeterli. Plus'ta ek olarak konuşmayı metine dönüştürme. Matematik işlemlerini yapma özellikleri geliyor.