Detaylar
Kim cevapladı?Captain Skriniar
Uzman
Fiyatını hak eden bir üründür. Özellikle bir Apple ekosistemine sahipseniz kesinlikle öneririm. İlk günkü akıcılığı hâla duruyor.
bahacprz
Uzman
Özellik bakımından hız olsun uygulama arşivi vs. güzeldir. Şu an akibeti nedir bilmiyorum ama önceden tarayıcı ve USB üzerinden Media oynatma yoktuç tek sorunlar bunlar bildiğim. Bunlar sizin için önemli değilse ve bütçenize uygun ise alabilirsiniz.
Stardew Valley
Deneyimli
Alınır.
serhatmorgan
Uzman
Bence fiyat çok pahalı. Android TV Box alırdım ben olsam @Nefs İlmi hocamın dediği gibi. Hem çok daha ucuz hem de - bu kısım bana göre, kişiden kişiye değişir - çok daha kullanışlı.
Omni Man
Başarılı
Web tarayıcısı yok. Eğer sadece Netflix, Amazon vb. platformlarda film ve dizi içinse mantıklı. Öte yandan ekosistem açısından güzel bir cihaz. Apple Arcade'de oynanabilir güzel oyunlar var, kumandası ile oynayabilirsiniz veya bir kol bağlayıpta oynayabilirsiniz. Almışken 128'lik versiyonu öneririm. Thread desteği ve ethernet sadece 128GB sürümünde var. Uzun ömürlü bir cihaz.
moneymoon
Yetkin
Eğer alayım 10 sene boyunca performansından cihazlarım arasındaki entegrasyonundan emin olayım diyeceğiniz bir cihazsa evet alınır ancak bir web tarayıcısına bile sahip olmayan bir TV Box'ı şahsen ben almazdım (yargılanmaya açığım ve izlediğim her içeriği de legal yollarla izlemiyorum keza sadece kaçak yayında değil internetten herhangi bir şey için bunun ucu çok açık, AirPlay'le paylaşım yapılabilir denilebilir çözüm olarak ancak o kadar para verilecek alınacak bir cihazda da arka kapı aramak istemem bu kadar basit bir ihtiyaç için kişisel olarak). Özellikle iCloud kütüphaneniz ve eğer geçmişten alınmış içeriğiniz varsa iTunes kütüphanenizle %100 erişebilir olmanız bir artı ancak TV kutusu için kişisel olarak beklentilerimi karşılıyor diyemem başka alternatifleri önermekten yanayım.