Apple TV+ üyeliğim olmasına ve aynı hesabı diğer telefonum ile televizyonumda sorunsuz şekilde kullanabilmeme rağmen PS5 üzerindeki Apple TV uygulamasında katalog görünmüyor. Apple hesabımla giriş yapabiliyorum ancak içeride yalnızca kiralayabileceğim veya satın alabileceğim filmler bulunuyor. Apple TV+ içeriklerini izleyemiyorum.
PS5 en güncel sürümde, Apple TV uygulaması da güncel. Uygulamayı defalarca silip yeniden yükledim ve PS5'i tamamen kapatıp yeniden açtım ancak sorun değişmedi.
IPv6'yı devre dışı bırakarak sorunu çözenler olduğunu gördüm fakat modemimde IPv6'yı kapatamıyorum. Bu nedenle PS5 üzerinden DNS adreslerini
Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
PS5 en güncel sürümde, Apple TV uygulaması da güncel. Uygulamayı defalarca silip yeniden yükledim ve PS5'i tamamen kapatıp yeniden açtım ancak sorun değişmedi.
IPv6'yı devre dışı bırakarak sorunu çözenler olduğunu gördüm fakat modemimde IPv6'yı kapatamıyorum. Bu nedenle PS5 üzerinden DNS adreslerini
8.8.8.8 ve 8.8.4.4 olarak ayarlamayı denedim ancak yine bir değişiklik olmadı.Aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?