Daha önce VR başlıkların başarısız olacağını defalarca dile getirdim. Apple Vision Pro da bu kaderi görecek. Ürünü deneyen MKBHD'nin yorumu: Çok ağır.
Detaylar
Kim cevapladı?mr.esat
Üstün
Bence böyle futuristik icatlardansa VR sektörünü telefonlara entegre etmek daha güzel olur. Çünkü herkeste var, yeni işlemciler oldukça güçlü, jiroskop çoğu modelde var, hafif, ARM oldukça verimli ve uzun ömürlü batarya deneyimi sunuyor, ucuz, kompakt.
Vay a*, bu ağır la. Gibi bir şey.
Damn, this thing is heavy.''Çok ağır'' dememiş ''little heavy'' demiş. Benim mi yanlışım var?
Vay a*, bu ağır la. Gibi bir şey.
- Makaleler
- 1
Daha önce VR başlıkların başarısız olacağını defalarca dile getirdim. Apple vision Pro da bu kaderi görecek. Ürünü deneyen Mkbhd'nin yorumu: Çok ağır.
Bence bunlar lense taşınacak kadar ileri bir seviyeye gelmediği sürece alınmaz. Bunada yüzyıllar vardır herhalde. Düşünsenize sabah uyanıyorsunuz sağ üst tarafınızda saat var.
Tweet'in tamamını okursanız diyor:''Çok ağır'' dememiş ''little heavy'' demiş. Benim mi yanlışım var?
Third time: Damn this thing is heavy. Also the typing experience is decent. There’s some new cool apps to check out. But wow. So heavy.
Hocam bu cihaz Türkiye'ye gelir mi sizce? Teknoloji mağazalarında deneme vs.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 3
Her takısında agirlik skalasini arttırmış abim''Çok ağır'' dememiş ''little heavy'' demiş. Benim mi yanlışım var?
theusualtechnician
Başarılı
Son kullanıcıya hitap etmeyen bir üründü. Kaderi baştan belliydi.
Yeni konular
-
Thinkbook için termal macun mu yoksa termal pad mi alınmalı?
- Th3RealKayseriLee
-
-
-
-
-
-
-