Yurt dışında denemiştim Apple mağazasında. Bayağı beğenmiştim, tek eksisi biraz ağırdı kafa için. Geliştikçe hafifler diye tahmin ediyorum. Harbi neden bahsedilmiyor hiç şu zamanlarda?😀

Yurt dışında denemiştim Apple mağazasında. Bayağı beğenmiştim, tek eksisi biraz ağırdı kafa için. Zamanla hafiflerdi eğer model çıkarmaya devam etselerdi. Harbi neden bahsedilmiyor hiç şu zamanlarda?😀
Çoğu kişi tipinden ve bataryasından şikayetçiydi. Tipi bence gayet hoştu. Batarya işi de, zamanla halledilirdi.

Çok çabuk parladı, çok çabuk söndü. Bu yeni teknolojiler tam oturmamış ürünler böyle oluyor. Her şey harika, görüntü kalitesi ve kas gücü olarak. Ancak ağır, hantal ve kafa boyun yorar, terleme de yapar. Bundan dolayı rafa kaldırmışlardır şimdilik. Tabii arka planda daha iyi nasıl fit foruma sokarız tartışmaları yapıyorlardır.

Çok pahalı bir ürün olarak çıktı. 3500 dolar seviyesi Amerikalı ve Avrupalı insan için bile yüksek bir değer. Satışlar Apple'ın beklentisi altında kaldı, üretimi azaltıldı. Kullanan az olunca uygulama falan da çok çıkmadı. Pahalı bir oyuncak olarak kaldı. VR ve AR çözümleri hala hantal olmaları sebebiyle eksi yöndeydi, fiyat olarakta kötü çıkınca tutunamadı. Şu anda giyilebilir teknoloji daha ufak ve aksesuar olarak giyilebilecek şeylere kaymış durumda. Meta'nın Rayban gözlükleri yok satarken Meta Quest VR'lar sınıfının en çok satanı olmasına rağmen zarar ediyor.

Kimse de dememiş çok pahalı diye. Meta Quest 3'ün 600 dolar olduğu bir yerde, 3500 dolara kim alacak onu? Apple kazık, tüketicisi enayi tamam da yani o kadar da değil.