theark1514

Uzman
Merhaba arkadaşlar,

7-8 ay önce Apple Watch 10 aldım 1 aydır falan hoparlörden ses çok çok kısık geliyor kulağıma yaklaştırsam da çok zor duyuyorum önceden konuşmamalarını yalabiliyordum şimdi hiçbir şekilde duyulmuyor ne yapabilirim tamiri var mı?

Eğer saatiniz herhangi bir darbe ya da işlem görmediyse, büyük ihtimalle su geçirmezlik özelliği hâlâ korunuyordur. (Ancak Apple, su geçirmezliği garanti kapsamına almamaktadır.)

Saati “Su Kilidi” moduna alın, ardından soğuk su ile yıkayıp iyice kurulayın. Sonrasında su kilidini 4-5 kez açıp kapatın. (Emin olmak isterseniz bu işlemi birkaç kez daha tekrar edebilirsiniz.) Ardından saati 3-6 saat kadar kurumaya bırakın.

Eğer sorun devam ederse, izopropil alkol ve yumuşak bir diş fırçası kullanarak hoparlör kanallarını dikkatlice temizleyin ve ardından hoparlörü tekrar test edin.

Eğer saatiniz herhangi bir darbe ya da işlem görmediyse, büyük ihtimalle su geçirmezlik özelliği hâlâ korunuyordur. (ancak Apple, su geçirmezliği garanti kapsamına almamaktadır.)

Saati “su kilidi” moduna alın, ardından soğuk su ile yıkayıp iyice kurulayın. Sonrasında su kilidini 4-5 kez açıp kapatın. (emin olmak isterseniz bu işlemi birkaç kez daha tekrar edebilirsiniz.) Ardından saati 3-6 saat kadar kurumaya bırakın.

Eğer sorun devam ederse, izopropil alkol ve yumuşak bir diş fırçası kullanarak hoparlör kanallarını dikkatlice temizleyin ve ardından hoparlörü tekrar test edin.

Teşekkür ederim deneyeceğim.