Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EDemirci57

Başarılı
Cihaz
Apple Watch 11
Merhaba. Bu seri 11 saati yeni aldım, hatta @Recep Baltaş ile aynı zamanda geçtim. Sorun şu ki hava durumunda ve harita uygulamasında konumumu bulamıyor. Ayarlardan da açık, uygulama izni de verili ama haritada konumumu bulmuyor.

Selam. İzinlere saat ve telefon üzerinden tekrar baktım. Dilerseniz konum sıfırlaması yapmayı deneyebiliriz: Ayarlar > Genel > iPhone'u Aktar veya Sıfırla > Sıfırla > Konum ve Gizliliği Sıfırla adımlarını takip edin.

IMG_1350.webp

Saatin konum izinlerini telefonunuz üzerinden tekrar kontrol edin. Telefonumda “Uygulamayı Kullanırken” şeklinde açık durumda. Sizde de aynı şekilde olduğundan emin olun.

IMG_1349.webp

IMG_1348.webp

Watch 11 üzerinde konum servisleri ve altındaki diğer izinleri kontrol etmeyi unutmayın.

incoming-519F44DF-F5C7-4D5B-9B2B-A98F95702DCB.webp

Selam. İzinlere saat ve telefon üzerinden tekrar baktım. Dilerseniz konum sıfırlaması yapmayı deneyebiliriz: Ayarlar > genel > iPhone'u aktar veya sıfırla > sıfırla > konum ve gizliliği sıfırla adımlarını takip edin.

Eki Görüntüle 203342

Saatin konum izinlerini telefonunuz üzerinden tekrar kontrol edin. Telefonumda “uygulamayı kullanırken” şeklinde açık durumda. Sizde de aynı şekilde olduğundan emin olun.

Eki Görüntüle 203343

Eki Görüntüle 203344

Watch 11 üzerinde konum servisleri ve altındaki diğer izinleri kontrol etmeyi unutmayın.

Eki Görüntüle 203345
Merhabalar. Aşamaların hepsini denedim ama düzelmedi. Hava durumunda çizgi kalıyor hâlâ ve haritada durum şöyle sürekli dönüyor.

incoming-D0A66731-4DCD-4D63-A23B-44E634DC596B.webp

Apple Watch ile eşleştirmeyi kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi peki?

Onu da yaptım öncesinde. Anlık olarak ise artık hava durumumu direkt anlık konumdan güncelliyor ve konumumu bulmaya başladı. Düzeldi yani konunun çözümü için işe eğer saatinizi yeni aldıysanız sanırım GPS'in kendine gelmesi biraz sürüyor konuma ve internet bağlantısına bağlı.