Apple watch 9 alınır mı?

Bütçe
16000
Cihaz
Iphone 13
Arkadaşlar Apple Watch 9 almayı düşünüyorum son 1 haftadır. Sizce alınır mı? Artıları ve eksileri neler, alınabilirse nereden alınmalı? Bu tip klasik sorular takıldı aklıma. Eğer alacak olursam da en uygunu burası gibi duruyor:
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunar ve iyi forumlar dilerim.

Eğer ki telefonunda gece yarısı rengi ise saatide gece yarısı rengi alırsan çok yakışır gibi me geliyor.

Alınır tabii.

Eğer ki telefonunda gece yarısı rengi ise saatide gece yarısı rengi alırsan çok yakışır gibi me geliyor.
Hocam keşke fırsatım olsaydı da telefonumla aynı renk olsaydı… Maalesef telefonum mavi ve kılıfı da aynı tonda bir mavi. Alırken Antalya’da gece yarısı stoğu kalmadığı için bu yönteme başvurmuştum. Sizce bu attığım satıcı güvenilir midir?

Apple Watch ile islev bakimindan denk olan saatler zaten Wear OS calistiriyor, onlar da iOS ile uyumsuz oldugu icin geriye Apple Watch secenegi kaliyor. Butceniz de var zaten tercih edebilirsiniz. 2 farkli capi var bileginize gore olani tercih etmeniz daha dogru olur konfor acisindan, magazada varsa iki surumunu de deneyip o sekilde alin. 45 mm olan capina da bagli olarak daha buyuk ekrana sahip tabii.

Birkaç gün önce Avm’de denediğimde 45mm olan bileğime uygun gelmişti. Tercihim de ondan yana olacaktır fakat aklıma takılan nokta saat aksesuarları. Sonuçta saat dediğimiz kolda sade durur fakat çoğu kişi kılıf ve koruyucu ekran tercih etmiş. Acaba benim de bunları almam gerekecek mi? Saatin sağlamlığı konusunda endişelenmem gerekiyor mu?

iPhone 14 Plus ve Apple Watch Series 8 kullanıcısıyım.

En çok kullandığım ve sevdiğim özellikler:
NFC ile temassız ödeme özelliği, telefonla konuşma, bildirim ve mesajları görüntüleme ve hızlı yanıt verme, titreşimli alarm, Apple Maps yaya iken anlık yön/pusula özelliği, saate bakabilmek , kronometre, antrenman takibi vb.

Benim görüşüm eğer bunları kullanacaksan ve günlük hayatını kolaylaştıracaksa alman. Taksitle alıp geçmen.
Bu arada aramıza hoş geldin.

Öncelikle hoş buldum. Günlük hayatımı kolaylaştıracağından hiç şüphem yok. Tercih etmek istememdeki sebep daha çok değişiklik yapmak. Kaç senedir klasik saat kullanıyordum ve geçen gün bir anda aklıma geldi “Neden Apple Watch almıyorum?” diye. Bana sağlayacağı en büyük rahatlık okul olacak muhtemelen. Ayrıca uyku takibi yapmayı da seven birisiyim. Teşekkür ediyorum cevapladığınız için.

Rica ederim. Uyku takibini unutmuşum evet. Uyurken takmak için önemli bir sebep. Kaç saat uyumuşum, ne kadarı ağır ne kadarı hafif uyku bunları görebiliyorum. Dipnot: Mi Band'de de aynı olay var.

Telefonunun rengi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…