Bütçe
16000
Spigen armor kılıf ile kullandım ama illaki sivri köşelere çarpıp yine çiziliyor. Öyle büyük bir çizik yok ama aşırı dikkat etmemden dolayı. Her gün saati çarpacağım diye çok korkuyorum ve şu an üzerinde güneşte gözüken küçük çizikler var. Ekran koruyucu almanızı öneririm ama ben almadım çünkü nefret ederim saatte.
Teşekkür ederim hocam açıklamalarınız için. Olmadı ben de alınca kılıf ve koruyucu ekran işini halledeyim. Saati aldıktan sonra kılıf için ayrı konu açarım. Koruyucu ekranı da tahminimce teknoloji mağazalarında hallederler.

Teşekkür ederim hocam açıklamalarınız için. Olmadı ben de alınca kılıf ve koruyucu ekran işini halledeyim. Saati aldıktan sonra kılıf için ayrı konu açarım. Koruyucu ekranı da tahminimce teknoloji mağazalarında hallederler.
Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle.

Rica ederim.

Arkadaşlar merhaba konuyu zortladım ama :D SE 2.nesil ile 9 arasında kararsız kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce telefonum iPhone 13.

Arkadaşlar merhaba konuyu zortladım ama :D SE 2.nesil ile 9 arasında kararsız kaldım aradaki fiyat farkına değer mi sizce telefonum iPhone 13.
SE 2. Nesil alınabilir ama bence gereksiz şeylerden kısılmış fiyatına göre. Series 9 alın daha iyi yani gerek yok AOD gibi bir basit özellikten bile mahrum kalmaya.